Tuorein sisältö

Suosittu zombi-parkourpeli jaossa paranneltuna versiona ilmaiseksi Epic Games Storessa

07.04.2023 klo 20.10 | Luettu: 845 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenEpic Games Storen tämän viikon ilmainen pelitarjonta tarjoaa kiinnostuneille ladattavaksi kaksi peliä, jotka ovat puolalaisen pelinkehittäjä Techlandin suosittu parkourliikkumisesta tunnettu zombi-selviytymispeli Dying Light ja rentouttavaksi rakentelupeliksi kuvattu shapez.

Dying Light on saatavilla parannetun Enhanced Editionin muodossa, joka pitää sisällään kaiken peliin ilmestyneen DLC-sisällön. Tähän kuuluvan sekä pelin The Following DLC-lisäosa, että peliin Season Pass -kausikortin mukana julkaisut sisällöt, kuten uudet moninpelitilat ja lukuisat lisäesineet. Lisäksi Enhanced Edition pitää sisällään myös muita parannuksia, kuten uusia parkourliikkeitä ja parannuksia pelattavuuteen.

Dying Light: Enhanced Edition on saatavilla huhtikuun 13. päivään saakka ja sen voi napata itselleen pelin Epic Games Store -sivulta.Tämän viikon toinen ilmaispeli shapez tarjoaa hyvin erilaista pelikokemusta zombiselviytymiseen verrattuna. Kyseessä on automaatiopeli, jossa pelaajien tehtävänä on rakentaa itsenäisesti toimivia tehtaita pystyttämällä erilaisia liukuhihnoja kuljettamaan pelin lukuisia eri muotoja. Rentouttavan rakentelupeli on saatavilla myös huhtikuun 13. päivään saakka ja sen saa lisättyä omaan pelikokoelmaansa Epic Games Storesta.
V2.fi | Mikko Seppänen
< Tämä tiedetään EA-ja... Blizzard julkisti ta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova