Tuorein sisältö

Resident Evil 4 Remake on myynyt jo neljä miljoonaa ja sai luvatun ilmaisen päivityksen mutta samaan aikaan Capcom lisäsi peliin kokonaan uusia mikromaksuja

08.04.2023 klo 11.00 | Luettu: 1953 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenCapcom on ilmoittanut maaliskuun lopussa ilmestyneen Resident Evil 4 Remaken myyneen jo neljä miljoonaa kappaletta ja samalla japanilainen pelinkehittäjä on julkaissut peliin aiemmin lupaamansa pelisarjan aiemmista osista tutun The Mercenaries -pelitilan ilmaisena päivityksenä.

Sama päivitys tosin toi peliin aiemmin julkistamattomia mikromaksuja. Pelaajat voivat nyt halutessaan avata suoraan aseiden uniikit päivitykset ostamalla Exclusive Upgrade Tickets -nimisiä maksullisia päivityksiä. Hintaa yhdellä lipulla on 2,99 euroa ja niitä on myös saatavilla kolmen (6,99 euroa) sekä viiden (9,99 euroa) kappaleen paketeissa.

Japanilaisen pelistudion kokonaan uusioitu versio modernista toimintaklassikosta saanut lähes kauttaaltaan positiivisen vastaanoton (V2.fi:n arviossa 5/5 arvosana) mutta jotkut pelaajat ovat jo ehtineet kritisoimaan jälkikäteen lisättyjä mikromaksuja, varsinkin kun Capcom ei ollut antanut niistä minkäänlaista ennakkoilmoitusta.

Resident Evil 4 on nyt saatavilla Xbox Series X|S-, PlayStation 4-, PlayStation 5- ja PC-alustoille.

Lähteet: VGC, VGC [2]

V2.fi | Mikko Seppänen
< Blizzard julkisti ta... V2.fi:n laiteuutiset... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova