Tuorein sisältö

Nintendo haluaisi Discordin kertovan, kuka oli The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom -vuodon takana

10.04.2023 klo 20.00 | Luettu: 1651 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Nintendo on jättänyt Kalifornian käräjäoikeuteen DMCA-hakemuksen, joka läpi mennessään pakottaisi Discordin kertomaan Nintendolle, kuka oli taannoisen The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom -vuodon takana.

Ennakkoon on jo tiedossa, mitä nimimerkkiä vuotaja käytti Discord-palvelussa. Mikäli käräjäoikeus hyväksyy hakemuksen, joutuisi yhtiö kertomaan Nintendolle käyttäjän oikean nimen, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Tämän jälkeen Nintendo voisi helposti aloittaa jatkotoimet suoraan vuotajaa kohtaan.

Vuoto tapahtui helmikuussa, kun joku päätti julkaista Redditiin ja Discordiin materiaalia The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom -taidekirjasta. Samalla hän kertoi, että taidekirja olisi yli 200 sivua pitkä. Mitä ilmeisemmin vuodot pitivät paikkaansa, kerta Nintendo on lähtenyt paikantamaan syyllistä.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom julkaistaan 12. toukokuuta Nintendo Switchille.

Lähde: VGC

V2.fi | Miia Lyyra
< Voita peli tai lahja... Kaikkien aikojen osu... >

Keskustelut (2 viestiä)

Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

11.04.2023 klo 08.50 2 tykkää tästä

Tämä on muuten mielenkiintoinen ennakkotapaus näiden kaupallisten pikaviestinten kannalta. Discord on imuroinut käyttäjiä aika tehokkaasti eri someista.
lainaa
4vengers

11.04.2023 klo 16.34 1 tykkää tästä

Oppiipahan olemaan nämä vuotajat. Mukavempi se on kuulla julkistukset suoraan tekijöiltä kuin huhupuheita nettiheepoilta.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova