Tuorein sisältö

Tasoloikkaklassikko myytiin ennätyshintaan - avaamaton Super Mario Bros. maksoi 114 000 dollaria

12.07.2020 klo 11.00 | Luettu: 828 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenViime aikoina klassikkopelit ja muut populaarikulttuuriesineet ovat myyneet erilaisissa huutokaupoissa huippuhintoihin. Tällä kertaa Heritage Auctions -huutokauppafirman Dallasissa järjestämässä julkisessa huutokaupassa rikottiin jälleen ennätyksiä kun 35 vuotta avaamattomana säilynyt Nintendon alkuperäinen Super Mario Bros. myytiin 114 000 dollarin hintaan.

Heritage Auctions oli myös myynyt edellisen ennätyksen haltijan viime vuoden marraskuussa, joka oli 75 000 dollaria maksanut avaamaton kopio Mega Man -pelistä. Tällä kertaa ikoninen Mario-peli kuitenkin myytiin lähes kaksinkertaiseen hintaan, sillä kyseessä oli erittäin hyvin säilynyt avaamaton yksilö. Pakkausmuovien lisäksi nimittäin pelipaketissa oli mukana myös sen alkuperäinen ripustuslappu.

Pelin huutokauppaan osallistui yhteensä 29 kiinnostunutta ja toistaiseksi ainakin peliin asunnon verran rahaa upottanut ostaja haluaa kuitenkin pysyä anonyyminä.

Pelin poikkeuksellisen hyvän kunnon vuoksi voi olla epätodennäköistä, että aivan lähivuosina samanlaisiin ennätyksiin päästään mutta jokaisen kannattaa varmasti tarkistaa sattuisiko siellä sukulaisten nurkissa tai mökillä jossain yllättäviä arvopelejä pyörimään.

V2.fi | Mikko Seppänen
< PC-pelaajat pääsevät... Ubisoftilla kuohuu -... >

Keskustelut (1 viestiä)

vaeugbd

12.07.2020 klo 12.03

nyt sit vaan ostamaan kaupasta yhden kaikkia peleja ja heti ikisuojalaatikkoon saa sit 2050 nauraa kun mint last of us ja desperatod 3 tekee miljoonia. vaan tarkkana kaupas et ottaa aivan mintin kun tuo 10 ja 9 ero tulee jo kaupassa otettaessa totakin kaveria varmaan harmittaa kun jos olis vaemman repsottaneen paketin ottaneen niin luokka olis 10 ja hinta tuplat
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova