Tuorein sisältö

GameStopin myyjä vuoti tiedon Zelda: Tears Of The Kingdom -teemaisesta Nintendo Switch -konsolista - peliyritys antoi potkut Nintendon avustamana

14.04.2023 klo 20.10 | Luettu: 1046 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


GameStopissa työskennellyt Mike vuoti maaliskuussa tiedon Zelda: Tears Of The Kingdom -teemaisesta Nintendo Switch -konsolista. Myyjä otti kuvan myyntijärjestelmästä, jossa näkyi merkintä tulevasta konsolista ja jakoi kuvan keskustelupalvelu Redditiin ja vain muutama viikko myöhemmin hän sai potkut. GameStopin henkilökunta on kertonut epävirallisesti, että Nintendo olisi vaatinut työntekijän irtisanomista.

Kotaku haastatteli potkut saanutta myyjää, joka kertoo vuotaneensa tiedon, jotta mahdolliset ostajat osaisivat varautua erikoisen konsolin ostamiseen. Yleensä erikoisversiot ovat myyty nopeasti loppuun, koska ne ovat erittäin haluttuja. Haastattelun mukaan Mike oli myöntänyt tekonsa, mutta kiistänyt tietävänsä, että kuvan jakaminen olisi yrityksen sääntöjen vastaista.

Nintendo tai GameStop eivät ole vastanneet Kotakun kommenttipyyntöön aiheesta.

Aiemmin tällä viikolla uutisoimme, kuinka Nintendo haluaisi Discordin kertovan, kuka oli The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom -vuodon takana. Discord-vuotaja oli jakanut ennakkotietoja pelin taidekirjasta. Lisää aiheesta voit lukea tästä.

Lähde: Kotaku

V2.fi | Miia Lyyra
< Hideo Kojiman Twitte... Kotimainen pelistudi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova