Tuorein sisältö

Ubisoft tuo kesällä taas neljä peliä myyntiin Steam-kauppapaikalle

22.04.2023 klo 17.10 | Luettu: 1060 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenUbisoft on viime vuodesta alkaen alkanut tuomaan takaisin pelejä myyntiin myös Steam-kauppapaikalle, jonka pelijulkaisija jätti vuonna 2019 keskittyen julkaisemaan pelinsä myyntiin ainoastaan Epic Games Storessa sekä omassa Uplay-palvelussaan.

Viime joulukuussa Ubisoft toi Steamiin myyntiin Assassin's Creed Valhalla, Anno 1800, Immortals Fenyx Rising ja Roller Champions -pelit sekä tämän vuoden alkupuolella vielä Scott Pilgrim vs. The Worldin, The Division 2:n ja Watch Dogs: Legionin.

Nyt ranskalainen pelijulkaisija on julkistanut vielä neljä uutta peliä, jotka saapuvat touko- ja kesäkuussa Steam-kauppapaikalle ja ne tulevat olemaan Far Cry 6, Riders Republic, Rainbow Six Extraction sekä Monopoly Madness.

Toistaiseksi Ubisoft ei ole kuitenkaan vielä vahvistanut luopuvansa nykyisestä taktiikastaan julkaista pelit ensin huomattavasti paremmalla myyntitulojen jaolla varustetussa Epic Games Storessa sekä omassa kauppapaikassaan, joten todennäköisesti vielä toistaiseksi Steam-pelaajat joutuvat odottamaan vähintäänkin kuukausia päästäkseen pelaamaan osaa Ubisoftin peleistä.

Julkaisupäivät peleillä tulevat olemaan seuraavat:
Far Cry 6 5. päivä toukokuuta
Riders Republic 8. päivä kesäkuuta
Rainbow Six Extraction 15. päivä kesäkuuta
Monopoly Madness 22. päivä kesäkuuta

Lähde: PC Gamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Karl Marx, Lev Trots... Kehuja kerännyt Deat... >

Keskustelut (3 viestiä)

QuaDi

23.04.2023 klo 01.18

Harmi vaan Ubisoftin kannalta, ettei yksikään kyseisistä peleistä kiinnosta lainkaan. Muutenkin nykyisen politiikan myötä kiinnostus koko Ubisoftia kohtaan on laskenut. Ei sieltä mitään hyviä pelejä ole tullut pitkään aikaan eikä tulevat projektit vaikuta sitä lupaavammilta.
lainaa
bcoaajflqjanfnd

23.04.2023 klo 08.57

lisaks tays huijaus kun steamin kautta kuitenkin avaa uplayn vaatii sen paivitykset avaimet sun muut ja sit ehka peli kaynnjstyy jollei oo joku synkkaongelma ohjelmiwn valilla viela jos yritat sohvalla pelata padilla niin pelin kaynnistus ei varmasti onnistu nousematta
lainaa
Defaulted

Rekisteröitynyt 04.01.2011

23.04.2023 klo 19.01

Farcry 6 Ubisoftin sovelluksessa nyt 15€ alennuksessa.
Steamiin julkaisun yhteydessä varmaan vähintään 60€.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova