Tuorein sisältö

Kaikki kaduille mätkimään - Capcom esitteli Street Fighter 6:n yksinpelisisältöä ja julkaisi pelattavan demon PlayStation-konsoleille

23.04.2023 klo 11.00 | Luettu: 571 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenCapcom esitteli aiemmin tällä viikolla uudessa Showcase-lähetyksessä odotettua Street Fighter 6 -taistelupeliä, keskittyen tällä kertaa erityisesti kesäkuun alussa julkaistavan mätkinnän yksinpelisisältöön ja World Tour -pelitilaan.

World Tourissa pelaajat pääsevät luomaan oma pelihahmonsa ja seikkailemaan sillä ympäri maailmaa, vieraillen Capcomin peleistä tutuissa kohteissa ja kohdaten tietenkin pelisarjan tuttuja hahmoja, joko vastustajina tai taistelulajien saloja avaavina opettajina.

Videon perusteella World Tour tulee olemaan laajin yksinpelitila mitä pelisarja on koskaan tarjonnut ja Capcomin mukaan se tuleekin tarjoamaan roolipelimäisiä-elementtejä. Pelaajat voivat esimerkiksi tasoja nostamalla avata itselleen uusia taistelukykyjä.

Lähetyksessä pelinkehittäjä esitteli myös uutta Battle Damage -ominaisuutta, joka nimensä mukaisesti lisää pelihahmoille haavoja, mustelmia ja muita näkyvää vahinkoa taisteluiden edetessä.

Capcom lupaa myös tulevassa pelissä panostaa erityisesti saavutettavuuteen tarjoten pelaajille lukuisia eri pelitapoja sekä yksityiskohtaisia oppaita tulevan pelin pelimekaniikkojen haltuun ottamiseen.Samalla pelinkehittäjä myös julkisti pelin ensimmäisen vuoden DLC-hahmovalikoiman, joka tulee pitämään sisällään neljä uutta taistelijaa: A.K.I., Ed, Rashid ja Akuma. Lisähahmot tulevat myös kuulumaan pelin Deluxe ja Ultimate Editioniin.

Mätkinnästä kiinnostuneet voivat kokeilla tulevan Street Fighter 6 -pelin pelituntumaa vaikka heti, sillä Capcom julkaisi pelistä pelattavan demon PlayStation 4- ja PlayStation 5 -konsoleille. Xbox ja PC-pelaajat joutuvat odottamaan hieman pidempään, sillä pelin Xbox Series X|S- ja Steam-demo saapuvat pelattavaksi huhtikuun 26. päivä.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Kehuja kerännyt Deat... Ubisoftin tulevan XD... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova