Tuorein sisältö

Ubisoftin tulevan XDefiant-räiskintäpelin suljettu betatesti on kerännyt jo yli miljoona pelaajaa

23.04.2023 klo 15.00 | Luettu: 667 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenUbisoftin tulevan ilmaisen tiimipohjaisen XDefiant-verkkoräiskintäpelin parhaillaan käynnissä oleva suljettu betatesti on ollut menestys, sillä ranskalainen pelijulkaisija kertoo sen keränneen jo yli miljoona pelaajaa ja sen myötä pelin betatestiä on pidennetty vielä 48 tuntia.

XDefiant yhdistää Ubisoft-peleistä tuttuja hahmoja ja maailmoja samaan 6vs6-tiimiriräiskintään ja peli on onnistunut ison pelaajamäärän lisäksi keräämään myös kiinnostusta Twitchissä, jossa peli oli hetken aikaa suositumpi kuin Modern Warfare 2.

Pelillä on myös suora yhteys Activision Blizzardin huippusuosittuun räiskintäpelisarjaan, sillä Ubisoftin räiskinnän tuottajana toimii kahden ensimmäisen Call of Duty: Modern Warfare -pelit tuottanut Mark Rubin. Peli ei kuitenkaan ole puhdasta tiimiräiskintää vaan tarjoaa myös erikoiskykyjä sekä pelitiloja, jotka muistuttavat enemmän Overwatchia tai Team Fortress 2:sta.

XDefiantin betatestiin voi yhä ilmoittautua Ubisoftin verkkosivuilla ja betatesti on saatavilla PC-, Xbox Series X|S- ja PlayStation 5 -alustoille.

Lähde: PC Gamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Kaikki kaduille mätk... Stardew Valleyn teki... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova