Tuorein sisältö

Sims 4:n tuorein päivitys pöyristyttää pelaajia kieroilla silmillä ja vinoilla hampailla - Electronic Arts korjaa bugia

24.04.2023 klo 18.00 | Luettu: 859 kertaa | Teksti: Toimitus


The Sims 4 päivittyi viime viikolla tuoden mukanaan uusia ongelmia vanhojen tilalle. Yli 1200 pelaajaa on ilmoittanut bugista, joka saa simien silmät harottamaan ja hammasrivit järjestymään uuteen uskoon. Bugi ei vaikuta pelkästään virtuaali-ihmisten kasvoihin, vaan jotkut pelaajat ovat ilmoittaneet myös simien lemmikkien piirteiden vääristymisestä. Odottamattomat muutokset simien ulkonäössä nousivat puheenaiheeksi myös Twitterissä.


Electronic Arts on tutkinut ongelmaa ja tekee töitä bugin korjaamiseksi. Tulevan virheenkorjauspäivityksen jälkeen simit, jotka on luotu ennen nykyisen päivityksen julkaisupäivää (18. huhtikuuta), saavat kasvonsa takaisin. Päivityksen julkaisupäivämäärästä ei ole vielä varmuutta, mutta Electronic Artsin mukaan se tulee pelaajien saataville mahdollisimman pian.

Kasvobugin ilmaantuminen on vienyt huomiota myöskin Simsiin viime torstaina julkaistuilta laajennuksilta. Uusia laajennuksia ovat Greenhouse Haven Kit, joka mahdollistaa pelaajalle rehevien viheralueiden ja kasvihuoneiden luomisen sekä Basement Treasures Kit, joka tuo mukanaan löytöjä kellarin uumenista.

Lähde: Polygon

V2.fi | Toimitus
< LEGO-juoru - saapuuk... BLAST R6 Major Copen... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova