Tuorein sisältö

Pari vuotta Epic Games Storessa early accessissa viettänyt Darkest Dungeon 2 saapuu huomenna myös Steam-kauppapaikalle

07.05.2023 klo 19.00 | Luettu: 564 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSuositun Dungest Dungeon -roguelikepelin vuodesta 2021 Epic Games Storesssa early access -julkaisuna saatavilla ollut jatko-osa Darkest Dungeon II päivittyy huomenna virallisesti 1.0 versioon ja saapuu myös Steam-kauppapaikalle myyntiin.

Peli seuraa pitkälti edeltäjänsä jalanjäljissä, eli pelaajien pitää yrittää pitää seikkailijaryhmänsä mielen- ja ruumiinvoimissa samalla kun hahmot kohtaavat yhä haastavampia vastustajia. Tällä kertaa seikkailijaryhmä etenee paikasta toiseen vankkurien avustuksella.

Viimeisimmän 1.0 päivityksen myötä pelissä on tulee olemaan pelattavana 12 erilaista hahmoa ja sisältää pelinkehittäjä
Red Hook Studiosin mukaan nyt täyden viisi kohtausta kestävän tarinan. Kyseessä ei kuitenkaan ole mitenkään pelin viimeinen versio, sillä ensimmäisen pelin tapaan pelistudio lupaa myös jatkaa pelin kehittämistä ja sisällön tuottamista.

Pelinkehittäjät lupaavat jatkossa peliin ainakin lisää uusia hirviöitä, uusia hahmoskinejä, tuen modeille sekä pelin tasapainotusta tarpeen mukaan parantavia päivityksiä.

Darksest Dungeon II on nyt siis saatavilla Epic Games Storesta ja saapuu huomenna myös Steam-kauppaan.Lähde: Rock Paper Shotgun

V2.fi | Mikko Seppänen
< Pelivatkain 052 - Ba... Jääkiekon digitaalis... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova