Tuorein sisältö

Mortal Kombat huhut kiihtyvät - tutun tietovuotajan mukaan fanien spekulaatiot rebootista pitävät paikkansa

11.05.2023 klo 23.00 | Luettu: 1011 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Edellisen Mortal Kombat -pelin julkaisusta on ehtinyt kulumaan jo yli neljä vuotta, joten aiemmin tällä viikolla verisen taistelumätkinnän ystävien mielenkiinto heräsi, kun pelinsarjan luoja Ed Boon kiusoitteli faneja julkaisemalla seuraavasta pelistä vihjaavan twiitin.



Fanit alkoivat välittömästi spekuloimaan seuraavan pelin olevan mahdollisesti vähintäänkin jonkinlainen pelisarjan reboot, sillä twiitissä näkyvä kello hyppää numeron 12 yli ja sen sijaan menee suoraan numeroon yksi. Numerollisesti seuraavan Mortal Kombat -pelin pitäisi olla 12 mutta aikamatkustuksesta ja muusta mystisestä menosta tunnetun pelisarja voi hyvinkin narratiivisesti hypätä takaisin ensimmäisen osan tapahtumiin ilman, että se olisi kovinkaan outoa.

Tämä faniteoria vaikuttaa myös hyvin todennäköiseltä, sillä aiemmin monesti oikeassa ollut tietovuotaja bilbil-kun kertoo saaneensa selvillä, että seuraava NetherRealmin kehittämä Mortal Kombat -peli on nimeltään Mortal Kombat 1.

Julkaisupäivää tunnettu tietovuotaja ei osannut vielä kertoa mutta peli tulisi tämän tietojen mukaan ilmestymään PlayStation 5-, Xbox Series X|S-, PC- ja Nintendo Switch -alustoille. Pelistä tulee myyntiin kolme eri versiota, joista standardi maksaisi viimeisimmillä konsoleilla 69,99 dollaria, pelin Premium-versio 109,99 dollaria ja ainoastaan PS5- ja Xbox Series X|S -alustoille myynnissä oleva fyysinen Kollektor's Edition 249,99 dollaria.



Nähtäväksi jää, koska NetherRealm tai WB Games virallisesti julkistavat uuden pelin mutta jos pelistä on saatavilla jo hintatiedot eri versioille, niin todennäköisesti pitkään sitä ei tarvitse odottaa.

Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Humble Games esittel... Rempseästi perjantai... >

Keskustelut (1 viestiä)

goalcjqlcnqkdkf

12.05.2023 klo 15.40

just pari pelia sitten oli mortal kombat tuokin talo tulee loppuajan olemaan laiska yhden pelisarjan reboothouse sama ihan ok pelattabuus ja lisaa mikromaksuja mitka ei seuraavassa toimi ihan ku fifa
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova