Tuorein sisältö

Uuden Mortal Kombat -pelin mikromaksut tulistuttivat pelaajat

24.04.2019 klo 20.00 | Luettu: 2996 kertaa | Teksti: Samuli Leppälä


Mortal Kombat 11 on ennättänyt olemaan kauppojen hyllyillä vasta päivän, mutta tästä huolimatta peli on ennättänyt jo keräämään moitteita. Ongelmana ei ole niinkään Mortal Kombat itsessään, vaan pöydälle on jälleen nostettu mikromaksut.

Gameradar+-verkkojulkaisun mukaan napinaa on eritoten herättänyt uusimman Mortal Kombat -pelin kaksi pelimuotoa: Towers of Time ja The Krypt. Molempia muotoja pelaamalla käyttäjät voivat kerryttää pelinsisäistä rahaa, jolla he puolestaan pystyvät ostamaan skinejä, introja hahmoille ja uusia ikoneita pelaajaprofiiliin.

Pelaajat ovat tulistuneet siitä, että pelkästään uusien kuosien hankkimiseen on käytettävä valtava määrä pelitunteja. NetherRealm Studios vastasi nopeasti pelaajien palautteeseen ja yhtiö lupasi tarkastella rahasysteemiä uudemman kerran.


V2.fi | Samuli Leppälä
< Tämän vuoden Call of... (Jotkut) zombit käyv... >

Keskustelut (3 viestiä)

Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

24.04.2019 klo 20.36 1 tykkää tästä

Sisäpiiritietoa: pelaajilla, jotka eivät jaksa pelata, mutta tahtovat kunniakirjan "saavutuksistaan" ja "kaiken", on asennevirhe.

Peli tarjoaa hirveästi turhaa roskaa välittömästi. Osa siitä roskasta on sellaista, jota ei kaikilla netissä olekaan ja vain siihen tarkoitukseen sitä tarvitaan. Onanointitilassa lähes kaikkea voi zoomailla heti, vaikket pelaisi sekuntiakaan. Viimeistelyliikkeitä ei voi, mutta niiden ainoa tehtävä on toimia innostavana YouTube-sisältönä ennen julkaisua.

Tiettyjen tornien vaikeustaso on 90-luvun tasolla, joten jos siitä tulee harmiton vaihtoehto puolipakon sijaan, tilanne on kool.
lainaa
gorrjdjdk2dg

24.04.2019 klo 20.58 3 tykkää tästä

taa on jo standardi. pelissa on sata miljoonaa pukua ja monella on ajatus et ne pitaa saada kaikki avattua kymmenen tunnin pelaamisel mut mita jos vaan pelais hyvaa pelia ja vaihtaa pukua jos sattuu loytamaan coolin
aika huvin mobiilipelit ovat aivopesseet ihmiset jatkuvalla tahtisateella. 3 sekunnin valein paukkuu pisteita ruudulla
lainaa
floppi

24.04.2019 klo 21.22 5 tykkää tästä

nyky nuorisolla monella ei riitä kärsivällisyyttä kauan.pitäis jo muutaman tunnin pelaamisella saada kaikkia ja heti.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova