Tuorein sisältö

Apex Legendsin kilpailullinen pelitila on pelaajan mielestä rikki - korkeimman tason voi saavuttaa istumalla puskassa

13.05.2023 klo 11.00 | Luettu: 827 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Pelaaja ja striimaaja sweetdreams julkaisi Twitteriin kuvan (uutisen lopussa), jossa hän näyttää pelitilastojaan Apex Legendsin uusimmalta kaudelta. Kuvan mukaan hän on edennyt pelin kilpailullisessa pelitilassa predator-tasolle tappamatta ketään. sweetdreams kertoo, että nykyinen järjestelmä on huono ja korjauskeinona olisi nostaa pelikierroksen sisäänpääsymaksua.

Apex Legendsin kehittäjä Respawn Entertainment kommentoi tilannetta PC Gamerille kertoen, että he pitävät tilannetta silmällä. Heidän mukaansa jotkut pelaajat ovat käyttäneet järjestelmää hyväkseen kauden alussa. Lisäksi heidän mielestään suurimmalla osalla pelaajista uusittu ranked-tila toimii mallikkaasti. Kehittäjät kuitenkin kuuntelevat palautetta ja tekevät tarvittaessa muutoksia.

sweetdreamsin tuoma ongelma johtuu siitä, että nykyisessä ranked-järjestelmässä pelaajaa palkitaan runsaammin hengissäpysymisestä kuin tappamisesta. Mikäli pelaaja siis pysyy mahdollisimman pitkään hengissä, hän saa enemmän pisteitä kierroksen päättyessä. Tappamalla muita pelaajia ansaitsee puolestaan vähemmän pojoja, jotka eivät lopullisessa pisteenlaskussa vaikuta tarpeeksi.




V2.fi | Miia Lyyra
< Epic Games Store jak... Geoff Keighley julka... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova