Tuorein sisältö

Tällainen on Apex Legends: Eclipse - luvassa uusi kartta ja tarrojen värittämiä ensiapupakkauksia

24.10.2022 klo 22.00 | Luettu: 2671 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Respawn Entertainment ja EA järjestivät tiedotustilaisuuden, jossa esiteltiin uutta Apex Legends: Eclipse -kautta, joka saapuu pelaajien käsiin 1. marraskuuta. Kausi on sarjassaan jo 15. ja mukaan lisätään taas paljon uutta koettavaa.

Seuraavan kauden alussa pelaajat pääsevät nauttimaan uudesta kartasta nimeltä Broken Moon. Kyseessä on World’s Edgen kanssa samaa kokoluokkaa oleva alue, joka tarjoaa taistelualueiksi kauniita puutarhoja, mutta myös teollisuuslaitosten sisätiloja. Pitkin aluetta kulkee ensimmäistä kertaa pelissä nähtävä Zip Rails, joka toimii ikään kuin “joukkoliikennevälineenä”. Zip Railsia pitkin pelaajat voivat liikkua nopeasti paikasta toiseen.Marraskuun alusta lähtien pelaajat voivat antaa ystävilleen pelin sisällä erilaisia lahjoja. Lahja voi olla yksittäinen hahmon ulkoasu tai vaikka yksittäinen esine. Lahjan voi hankkia perinteiseen tapaan Apex Legendsin kauppapaikalta. Lahjan antamiseen ja vastaanottamiseen liittyy kuitenkin ehtoja. Esimerkiksi ystävysten on oltava vähintään kaksi viikkoa ystäviä, ennen kun pelaajat voivat antaa lahjoja keskenään. Lisäksi pelaajalla on oltava sisäänkirjautumisen vahvistus käytössä ja tunnuksen tulee olla vähintään tasolla 10.

Kolmas uudistus koskee tarroja, sillä jatkossa tarroja voi kiinnittää parannusvermeisiin. Koristeltavia esineitä ovat esimerkiksi Shield Celli ja Phoenix Kit.Respawn Entertainment on jo paljastanut, että uudella kaudella mukaan astelee myös uusi hahmo nimeltä Catalyst. Hänen pelaajakorttiinsa voit tutustua Apex Legendsin sivuilla.

Alla nähtävillä kaikki tähän mennessä julkaistut uudet Apex Legends: Eclipse -kautta koskevat trailerit.V2.fi | Miia Lyyra
< ''Lassen eläke on pe... Sniper: Ghost Warrio... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova