Tuorein sisältö

Star Wars: Knights of the Old Republic II ei sittenkään saa Switchillä odotettua poistetun sisällön palauttavaa DLC-päivitystä

04.06.2023 klo 11.00 | Luettu: 1118 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelijulkaisija Aspyr Media on ilmoittanut peruvansa Star Wars: Knights of the Old Republic II -pelin Nintendo Switchille suunnitellun Restored Content DLC-lisäosan, joka olisi palauttanut pelistä alkuperäisen tiukan julkaisu aikataulun vuoksi pois jätettyä mutta osittain tehtyä sisältöä.

Pelin PC-versioon sisältö on ollut pitkään jo saatavilla fanien tekemien modien avulla mutta Aspyr oli alun perin luvannut tuoda sisällön saataville myös viime vuonna ilmestyneeseen Nintendo Switch -versioon mutta syitä erittelemättä nyt Aspyr on ilmoittanut peruneensa tuon DLC-julkaisun.Korvauksena tästä Aspyr on ilmoittanut antavansa kaikille pelin ennen ilmoitusta Switchille hankkineille pelaajille ilmaisen kopion toisesta Aspyrin uudelleenjulkaisemasta Star Wars -pelistä. Useiden eri Switch-pelien lisäksi mukana on myös mahdollisuus ottaa itselleen kopio KOTOR2-pelistä Stemissä, jolloin peliin on tosiaan mahdollista saada modien avulla nyt julkaisematta jäävä sisältö.

Pelaajat voivat hankkia oman peliavaimensa ostokuittia vastaan Aspyrin tukisivulta mutta useat pelin fanit eivät ole ottaneet uutista tyytyväisenä vastaan, varsinkin kun monilla on jo valtaosa korvaavista peleistä.

Alun perin vuonna 2004 julkaistu Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords sai aikoinaan erityisesti kiitosta tarinastaan mutta Obsidian Entertainmentin kehittämä peli kärsi Fallout: New Vegasin tavoin tiukasta julkaisuaikataulusta, jonka vuoksi pelistä jätettiin pois paljon suunniteltua sisältöä sekä se julkaistiin bugisena.

Viime vuonna esitettyjen huhujen mukaan ensimmäisen Knights of the Old Republic -pelin uusioversio on myös kärsinyt pahoista kehitysongelmista, joka voi mahdollisesti olla myös yhteydessä nyt peruuntuneeseen DLC-sisältöön.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< V2.fi:n laiteuutiset... Nintendo julkisti uu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova