Tuorein sisältö

V2.fi:n laiteuutiset 03-06-23: HyperX:n ja Razerin uudet kuulokkeet, Mersu-MSI, B&W - Aston Martin, Razerin arcadeohjain, The Frame -televisioiden vaihtokehykset

03.06.2023 klo 20.00 | Luettu: 1493 kertaa | Teksti: Manu PärssinenHyperX:ltä tuli tällä viikolla kaksi kuulokejulkistusta: Cloud III -pelikuulokkeissa on 53-milliset kallistetut kaiutinelementit, DTS Headphone:X1 -tilaääni, yhteensopivuus käytännössä kaikkien pelilaitteiden kanssa ja 120 euron hintalappu. Cirro Buds Prot taas ovat langattomat nappikuulokkeet (Bluetooth 5.2), joissa on myös IPX4-suojaus, jopa 35 tuntia käyttöaikaa ja 40 minuutin pikalataus kotelossaan. Hintaa niillä on sentin alle sata euroa.


Razer julkisti myös nappikuulokkeet - Hammerhead Pro Hyperspeedit - Chroma RGB-valoilla tottakai. Ne on THX-sertifioitu ja donglen kautta yhteydet toimivat 2.4 GHz:n nopeudella (PlayStation, Switch, Steam Deck, PC...). Toki myös Bluetooth (5.3) toimii ja sille luvataan 60ms latenssi. Napeista löytyy myös säädettävä aktiivinen melunvaimennus, nopea lataus ja Qi-yhteensopivuus. Hintalapussa lukee hulppeat 230 euroa.


Kahdeltakin taholta tuli postilaatikkoomme julkistus yhteistyöstä autovalmistajan kanssa. Bowers&Wilkins ryhtyy yhteistyöhön Aston Martinin kanssa ja MSI Mercedes-AMG:n kanssa. B&W toteuttaa Aston Martin DB12:een tilaäänijärjestelmän (15 kaiutinta, 1170W) ja MSI-Mersu-yhteistyön ensimmäinen tulos on uusi kannettava tietokone, joka on saanut nimekseen ”Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport”. Siinä on muun muassa Intel Core i9 -suoritin, Nvidia RTX 40 -näytönohjain, sekä 4K-OLED-näyttö.


Street Fighter 6 julkaistiin juuri ja Razer julkisti optisen arcade-peliohjaimen (PS5, PC) nimenomaan tämä mielessään. Ohjaintikuttoman, USB-C-liitäntäisen Razer Kitsunen luvataan olevan äärimmäisen tarkka ja nopea ja sen sisuksista löytyy Razerin matalaprofiiliset lineaariset optiset kytkimet. Ohjain noudattaa muun muassa Capcom Pro Tourin määräyksiä.


Samsung kertoo ryhtyvänsä huipputyylikkäiden The Frame -televisioidensa kanssa yhteistyöhön FRAME IT -kehysvalmistajan kanssa. Sen kautta televisioihin saa eri näköisiä kehyksiä (43-85 tuumaa), joiden hinnat ovat 219-299 euroa. Värivaihtoehtoja on neljä: valmoinen, musta, kulta sekä samppanja ja kehykset ovat Samsungin omia leveämpiä ja rustiikkisempia.

Motorolan uusiin puhelinmalleihin kävimme tutustumassa paikan päällä - lue artikkeli täältä!

V2.fi | Manu Pärssinen
< EA Sports julkisti a... Star Wars: Knights o... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova