Tuorein sisältö

Xbox Game Showcaseen lupaillaan tänä vuonna realistisempaa otetta

06.06.2023 klo 12.30 | Luettu: 714 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Tämän viikon sunnuntaille eli 11. kesäkuuta sijoittuva Xbox Game Showcase -tapahtuma tähtää tänä vuonna realistisempaan tapaan esitellä tulevia pelejä. Xboxin markkinointijohtaja Aaron Greenberg linjaa Twitterissä, että luvassa on noin kaksi tuntia lähes tauotonta pelitykitystä sekä lopuksi pureutuminen Starfieldiin, odotettuun scifiroolipelijulkistukseen Bethesdalta.


Greenberg täsmensi samassa yhteydessä, ettei yksikään Xboxin omien studioiden pelien esittelyistä koostu pelkästä animoidusta trailerimateriaalista, selvästi viitaten Sonyn ja Microsoftin aikaisempiin esittelytilaisuuksiin, joissa varsinaista pelikuvaa nähtiin vähemmän. Greenbergin sanojen mukaan kaikki tilaisuudessa nähtävä kuvamateriaali on peräisin joko pelistä, pelimoottorista tai välianimaatioista. Trailerit on myös nimetty selkeyden vuoksi.

Ehkäpä juuri Sonyn Gran Turismo -elokuvatrailerijulkaisuun liittyen markkinointijohtaja vielä kieli poskella lupasi, “ettei pelishow’ssamme tulla näkemään elokuvatrailereita”. Se mitä Xbox ei tällä kertaa kuitenkaan lupaile, ovat julkaisujen ajankohdat. Koska viime vuoden julkistuksista osa viivästyi annetusta 12 kuukauden aikaikkunasta, vahingosta viisastuneena päivämääriä paljastetaan vasta myöhemmin.

Sekä Xbox Game Showcasen että sen jälkeen esitettävän Starfield Directin voi katsoa Xboxin somekanavien välityksellä. Lisäksi luvassa on 13. kesäkuuta järjestettävä Xbox Games Showcase Extended -tapahtuma, jossa haastatellaan pelientekijöitä ja kerrotaan esitellyistä peleistä enemmän.

Lähde: Polygon

V2.fi | Anne Kukkura
< Videoarvostelu: Stra... Juhlavuotta viettävä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova