Tuorein sisältö

Ilmaista itsenäisyyspäivän testipelattavaa Xboxille ja VR-laseille

06.12.2023 klo 12.45 | Luettu: 731 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Pyhäpäivä keskellä viikkoa antaa hyvän mahdollisuuden pieneen pelailuun ja ilmaista sellaista onkin tarjolla kahdesta suunnasta:

ID@Xbox Game Demo Winterfest on käynnissä koko loppukuun ja ladattavissa on kaikkiaan 33 pelidemoa tuoreista indiepeleistä - mukaan lukien kymmenen uutta julkistusta: 502’s Arcade, Captain Bones, Champion Shift, Dinosaur Fossil Hunter, Donut Dodo, New Star GP, Roguematch: The Extraplanar Invasion, Slopecrashers, The Land Beneath Us ja Vagrus – The Riven Realms. Pelidemot saa ladattua Xbox-konsoleille (X1, XSX|S).

Steamissa taas on käynnissä maanantaihin asti Steam VR Fest, jossa pääpaino on tarjouksilla (mm. mainio Tetris Effect: Connected puoleen hintaan), mutta mukana on myös ilmaista testipelattavaa pelidemojen muodossa ja lista kyseisistä peleistä löytyy täältä. Mukana ovat mm. Hitman World of Assassination, Automobilista 2, Slime Rancher, Paper Beast ja Escape Simulator VR, joka on vielä julkaisematon peli ja sisältää (ainakin lopullisessa versiossaan) tuhansia pakohuoneita.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Pelialan irtisanomis... PUBG julkaisee isoim... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova