Tuorein sisältö

Jättimäinen pelifirma Embracer on pulassa: projekteja karsitaan, studioita suljetaan

13.06.2023 klo 17.10 | Luettu: 1178 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Pari viikkoa sitten uutisoimme Embracerin osakkeiden romahtaneen, kun toivottu yhteistyö kosahti kiville. Nyt sen seuraamukset alkavat näkyä: firman sivuilla tiedotetaan, että uudelleenjärjestelyitä aletaan suorittaa välittömästi.

"Meidän pitää tehdä useita toimenpiteitä hyödyntääksemme pelivalikoimaamme, jotta yritys vahvistuu ja sen tulevaisuus on turvattu yhä parempien pelien tekemiseksi", toteaa Embracerin toimitusjohtaja.

Se tarkoittaa, että rahaa pitää säästää monelta eri nurkalta, pelistudioita sulkea ja peliprojekteja keskeyttää, sekä muutenkin järjestellä koko jättimäistä sateenvarjo-organisaatiota tiiviimmäksi. Rahoitusta haetaan lisää myös ulkopuolelta.

Studiopomo julkaisi myös avoimen kirjeen, jossa kerrotaan, että 17 000 työntekijän lukema tulee näyttämään pienemmältä vuoden loppuun mennessä.

"On tuskaa nähdä lahjakkaiden tiiminjäsenten lähtevän... todellisuus on, että mitä nopeammin toimimme, sitä nopeammin nousemme vahvempana yhtiönä."

Kirjeen mukaan kaikki jo julkistetut peliprojektit aiotaan viedä loppuun, mutta julkistamatta jääneitä haudataan. Tulossa ovat ainakin Remnant 2, Warhammer 40,000 Space Marine 2, Payday 3, Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged, Arizona Sunshine 2, Alone in the Dark ja Homeworld 3.







V2.fi | Manu Pärssinen
< Monkey Islandin luoj... Voita peli tai lahja... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova