Tuorein sisältö

Tällä viikolla Epic Games Store tarjoaa ilmaiseksi kaksin kappalein meksikolaisittain maustettua metroidvaniaa

16.06.2023 klo 22.15 | Luettu: 1770 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenTuttuun tapaan Epic Games Store houkuttelee tälläkin viikolla pelaajia käyttäjikseen antamalla näille ilmaiseksi pelejä ja nyt tarjolla on tupla-annos kehuttuja metroidvania-tyylisiä pelejä eli Guacamelee! Super Turbo Championship Edition sekä sen jatko-osan Guacamelee! 2.

DrinkBox Studiosin kehittämät pelit ammentavat inspiraatiota meksikolaisesta kansanperinteestä ja kulttuurista, esimerkiksi pelaajan ohjastama päähenkilö Juan Aguacate saa seikkailut mahdollistavat voimansa hänet legendaarisesta showpainijaksi muuttavasta luchador-naamarista.

Guacamelee! Super Turbo Championship Edition sai V2.fi:n arvostelussa arvosanaksi 4,5 tähteä, joten peli on ehdottomasti tutustumisen arvoinen ja se kannattaa napata itselleen kesäkuun 22. päivään mennessä Epic Games Storesta.

Vähemmän mahtipontisella nimellä varustettu jatko-osa Guacamelee! 2 arvioitiin myös neljän tähden arvoiseksi V2.fi:ssä ja vaikka taistelut voivatkin alkaa toistaa itseään, niin tällä kertaa peli tarjoaa neljän pelaajan paikallisen co-op-mahdollisuuden edellisen osan kahden pelaajan sijaan. Omaan kokoelmaan pelin saa napattua sen Epic Games Store -sivulta.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Mainio muuttokohellu... Bethesdan mukaan Sta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova