Tuorein sisältö

Mainio muuttokohelluspeli Moving Out saa jatkoa elokuussa

16.06.2023 klo 20.00 | Luettu: 892 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen




Pelinkehittäjät SMG Studio ja DevM Games ovat ilmoittaneet julkaisevansa tämän vuoden elokuussa jatko-osan vuonna 2020 ilmestyneelle ja erityisesti moninpelinä ilahduttaneelle Moving Out -muuttopelille.

Julkaisusta vastaa tälläkin kertaa Team 17 ja Moving Out 2 lupaa lisää edellisestä pelistä tuttua muuttokohellusta ympäri multiversumia ja pelissä on mukana myös edellisestä pelistä puuttunut verkkomoninpeli, mikä myös oli isoimpia miinuksia 4 tähteä muuten saaneen ensimmäisen pelin V2.fi:n arviossa.

Ensimmäisiä muuttokuormia pääsee jo rahtaamaan ensi viikon maanantaina 19. päivä kesäkuuta, kun pelistä julkaistaan pelattava PC-demo osana Steam Next Fest -tapahtumaa. Demossa pelaajat pääsevät kokeilemaan kuutta tasoa ympäri lopullisessa pelissä esiintyvää multiversumia.



Moving Out 2 julkaistaan elokuun 15. päivä Xbox One-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4-, PlayStation 5-, PC- ja Nintendo Switch -alustoille. Lisäksi pelin konsoliversioista ilmestyy myös fyysinen painos Fireshine Gamesin levittämänä.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Microsoft vahvisti l... Tällä viikolla Epic ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova