Tuorein sisältö

Avaruuskauhupeli The Callisto Protocol saa tässä kuussa pelin tarinan loppuun saattavan lisäsisällön ja PlayStation-pelaajat pääsevät pelaamaan sitä kaksi päivää etuajassa

18.06.2023 klo 14.00 | Luettu: 1335 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Nätin näköinen mutta pelaajat ja kriitikot hieman kylmäksi jättänyt avaruuskauhupeli The Callisto Protocol on saamassa pelin tarinan päätökseen saattavan Final Transmission DLC-lisäosan tämän kuun lopussa.

V2.fi:n Miikka omassa 2,5 tähden arvostelussaan kritisoikin muun muassa sitä, että pelin tarina jää kesken, joten nyt ilmestyvä DLC ainakin toivottavasti korjaa sen puutteen ja tarjoaa tietenkin pelin faneille lisää herkkua.

Mielenkiintoisesti Final Transmission julkaistaan 48 tunnin "yksinoikeudella" ensimmäisenä PlayStation -konsoleille kesäkuun 27. päivä ja muiden alustojen pelaajat pääsevät pelaamaan sitä vasta kesäkuun 29. päivä.



Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Blizzard kertoi suun... Sony julkisti Spider... >

Keskustelut (1 viestiä)

foapfkallcsjwk

19.06.2023 klo 00.21

taas osoitus etta ei tainnut ea pilata dead space kolmosta vaan studiopaallikot eli samat jotka taman paskan takana ihan itse tahtoi tienata niin paljon kun irti saivat nyhdetttua. jalleen se jonkun sanoma viisaus etta jos mikromaksut olis ollut mahdollisia kasarolla viiva nollarilla niin kylla olis kaytetty jo sillon. eli pelit oli hyvia ihan vahingossa teknisten rajoitusten takia
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova