Tuorein sisältö

An Everyday Story -demo tarjoaa maistiaiset tunnelmallisesta tasohyppelystä

19.06.2023 klo 16.00 | Luettu: 1452 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Italialaisen Cactus Productionin An Everyday Story -pelistä julkaistiin demo osana Steam Next Fest -tapahtumaa. Studio kertoo keskittyvänsä tarinavetoisiin kokemuksiin ja pyrkivänsä luomaan helposti lähestyttäviä tunne-elämyksiä kaikille pelaajille, iästä riippumatta. An Everyday Story on kehittäjän ensimmäinen peli.

An Everyday Story on 2,5D-tasohyppely, jossa tutustutaan italialais-amerikkalaisen miehen elämänkaareen ja muistoihin kolmen pienen esineen kautta. Eri vuosikymmenten läpi kuljettavat höyrylaiva, joka voi siirrellä painavia tavaroita, tinasotilas, joka tarttuu metalliesineisiin ja voi ampua alas pienempiä esineitä sekä lepakko-origami, joka hyppii, liukuu ja mahtuu kapeimmista väleistä. Kaikki esineet kuvastavat myös miehen emotionaalisia siteitä hänelle tärkeisiin ihmisiin.

Tehtävänä on ratkaista pulmia, kukistaa vihollisia ja saavuttaa rauha päähenkilön sisäisessä maailmassa. Pelissä koetaan muistoja, kohdataan pelkoja ja taistellaan painajaisia vastaan erilaisissa ympäristöissä. Tunnelman höysteeksi luvataan tunteikasta musiikkia ja kauniita näkymiä.An Everyday Story -demon voi ladata Steamista heti. Täysversion pelistä kerrotaan ilmestyvän myöhemmin tänä vuonna.

V2.fi | Anne Kukkura
< Toimintaroolipeli Fl... Suosittu striimaaja ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova