Tuorein sisältö

Call of Dutyn viimeisin päivitys huijauksenestoon saa huijarit hallusinoimaan

30.06.2023 klo 22.35 | Luettu: 1665 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelijulkaisija Activision on kertonut jälleen päivittäneensä Call of Duty -pelisarjan peleissä käytössä olevaa Ricochet-huijauksenestosovellusta uudella jipolla huijarien päänmenoksi.

Pidemmän päälle Activision kertoo pyrkivänsä poistamaan huijarit kokonaan pelistä bannaamalla nämä mutta sovellus myös aktiivisesti käyttää erilaisia keinoja huijauksen lieventämiseen, näitä ovat aiemmin olleet muun muassa aseiden vieminen huijarien käsistä tai muiden pelaajien muuttaminen näkymättömäksi.Ricochet-sovelluksen viimeisin keino huijarien lieventämiseen on uusi hallusinaatioiksi kutsuttu toimi. Tämä saa huijarit näkemään pelikentällä olemattomia vastustajia.

Nämä hallusinaatiot ovat täysin erottamattomista oikeista pelaajista, sillä huijarit näkevät niiden kohdalla myös samat tiedot mitä oikeiden pelaajien tapauksissa sekä aktivoivat myös aimbottien tapaiset automaattiset järjestelmät.

Hallusinaatiot myös paljastavat muille pelaajille huijarit, sillä olemattomia vihollisia ampuvat tiimikaverien on helppo päätellä huijaavan.Päivityksen myötä Ricochet sovelluksesta poistuu kuitenkin myös yksi huijarien kiusana ollut ominaisuus, joka oli nimeltään Quicksand eli juoksuhiekka. Nimensä mukaisesti tämä sai huijarit liikkumaan kuin juoksuhiekassa ja hidastamisen lisäksi myös välillä sotki näiden käyttämät liikkeet.

Activision kuitenkin päätti poistaa ominaisuuden poissa sovelluksesta, sillä joissain tilanteissa se osoittautui tiukissa paikoissa liian häiritseväksi muille pelaajille ja rikkoi pelin kulkua.

Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Blade Runner 2033: L... Suomalainen CS-pelaa... >

Keskustelut (3 viestiä)

gowpfnakcnjqjfw

01.07.2023 klo 11.23

ihan vaara menetelma. itseani alkaa kiinnostamaan huijausten kokeileminen kun saa nain hienoja omalaatuisia ominaisuuksia tulee ihan mieleen tony hawkin diskomodet ja isopaamoodit kylla ma mielummin tollasta pelaan kun perusversioo
lainaa
nocialfjalcnkasla

01.07.2023 klo 11.24

mikseivat suoraan bannaa tai vaikka tapa huijareita heti matsin alussa. eiko ne oikeesti tieda ketka on huijareita ja sit ei uskalleta teha liian rajuja asioita
lainaa
dklghlkf

02.07.2023 klo 11.42

" Liian häiritseväksi"

Cmon nyt activision aika kökkö selitys, eli muut pelaajat vain huomasivat heti hakkerin. Raha tässäkin taas on ratkaisevassa roolissa koska hakkerit tuovat paljon rahaa mukanaan niin ei muakaan huvittaisi bänniä puolta pelaajakunnasta pois jos toimitusjohtaja olisin. Siinään olisi duuni vaarassa jos rahavirrat ehtyisi.

Ei sille yksinkertaisesti ole mitään hyvää selitystä miksei vain potkita helvettiin heti hakkereita jos ne kerta huomataan.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova