Tuorein sisältö

Blade Runner 2033: Labyrinth tulee olemaan Annapurna Interactiven ensimmäinen itse kehittämä peli

30.06.2023 klo 20.00 | Luettu: 971 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenLukuisia kehuttuja ja palkintoja keränneitä pelejä julkaissut Annapurna Interactive on julkistanut ensimmäisen itse kehittämänsä pelin nimeltään Blade Runner 2033: Labyrinth, jonka tapahtumat tulevat loogisesti sijoittumaan ajallisesti alkuperäisen klassikkoelokuvan ja Denis Villeneuven mainion Blade Runner 2049 -jatko-osan väliin.

Kovinkaan paljoa Annapurna Interactive ei pelistä vielä ole paljastanut mutta peli tulee sijoittumaan Los Angelesiin ja pääosassa tulee olemaan entinen blade runner -replikanttimetsästäjä, joka menetti työnsä Tyrell-yhtiön tietokannat tuhonneen Blackout-tapahtuman jälkeen mutta joka kutsutaan takaisin töihin.

Pelin tulee ohjaamaan aiemmin muun muassa What Remains of Edith Finch ja Solar Ash -pelien parissa työskennellyt Chelsea Hash.

Kyseessä on ensimmäinen isompi Blade Runner -peli sitten vuonna 1997 ilmestyneen pelinkehittäjä Westwood Studiosin kehittämän legendaarisen Blade Runner -seikkailupelin mutta esimerkiksi suomalainen Next Games julkaisi pari vuotta sitten mobiilialustoille Blade Runner: Rogue -rooli/strategiapelin.

Blade Runner 2033: Labyrinth -pelillä ei ole vielä julkaisupäivää mutta julkistetun trailerin perusteella peli tulee ilmestymään PC:lle ja konsoleille.Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Pokémon Go -kehittäj... Call of Dutyn viimei... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova