Tuorein sisältö

Huhu: Assassin’s Creed IV: Black Flag julkaistaan uusioversiona

01.07.2023 klo 17.00 | Luettu: 1513 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Kotakun saamien tietojen mukaan Ubisoft olisi työstämässä suositun Assassin’s Creed IV Black Flagin uusioversiota. Kahdella lähteellä ei ole lupaa puhua aiheesta, mutta heidän mukaansa uusioversio on vasta alussa. Projektia huhutaan tehtävän Ubisoftin Singaporen toimesta, joka työstää myös Skull and Bonesia. Ubisoft ei ole kommentoinut huhuja.

Assassin’s Creed IV: Black Flag julkaistiin vuonna 2013. Merirosvoseikkailu sijoittuu 1700-luvulle, jossa Edward Kenway seikkailee Karibianmerellä.

Kotakun saamien tietojen mukaan Ubisoft Singaporen johto pakottaa tällä hetkellä kaikki työntekijät lähitöihin sekä rohkaisee heitä tekemään ylitöitä.

Crunching on ollut viime vuosina iso puheenaihe pelialalla, mutta ainakaan toistaiseksi Ubisoftin leiristä ei ole tullut viittauksia. Crunching tarkoittaa pakollista ylitöiden tekemistä, jossa työntekijöiden poistuminen kielletään ja korvauksia tehdystä ylityöstä ei makseta. Kotakun saamien tietojen mukaan Ubisoftilla on kova paine saada Skull and Bones betatestiin ja myös kohti julkaisua.


V2.fi | Miia Lyyra
< The One Ring on löyd... V2.fi:n laiteuutiset... >

Keskustelut (3 viestiä)

bcajlfaofhkanfna

01.07.2023 klo 22.35 2 tykkää tästä

sais menna konkkaan
lainaa
Petteri

02.07.2023 klo 01.43 2 tykkää tästä

bcajlfaofhkanfna kirjoitti:
sais menna konkkaan

sais sut bannaa internetistä
lainaa
apina

02.07.2023 klo 15.41 1 tykkää tästä

Kuulostaa mahtavalta työpaikalta... Ja eiköhän muutenkin kannattais keskittyä vaan siihen yhteen peliin eikä puskea taas yhtä turhanpäiväistä remakea markkinoille. Kuka tätä edes kaipaa kun puhkikuluneeseen pelisarjaan pusketaan uusiakin osia joka vuosi?
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova