Tuorein sisältö

Huhuilijat huhuilevat The Last of Us 3 -pelin hahmoista - mikä on Ellien osa?

03.07.2023 klo 14.59 | Luettu: 1153 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Eurogamer kertoo DanielRPK-nimisen viihdehuhujen vuotajan kertoilleen viikonloppuna mitä ilmeisimmin tekeillä olevan The Last of Us 3 -pelin yksityiskohtdista.

Eli pieni spoilerivaroitus tähän väliin (mikäli vuoto pitää paikkansa).

Tiedon mukaan näyttelijöitä etsitään viidelle uudelle hahmolle, jotka ovat osa "scavenger"-ryhmää: Lucas, Mason, Val, Ezra ja Gracie. Lucaksen kerrotaan olevan mukava tyyppi, jonka suhteen kehittymistä toisen nuoren scavengerin (ehkä Gracien) kanssa seurataan, mutta jolle tulee myös hetki näyttää pimeä puolensa. Mason on entinen sotilas, joka pohdiskelee uskollisuuttaan ryhmälle, kun Val valitaan sen johtoon. Ezra on ilmeisesti pelin pahis, joka haluaa ottaa joukkion tukikohdan, vanhan talon kaupungin laitamilla, haltuunsa.

Toisen vuotajan mukaan Elliellä on "vähintään yhtä tärkeä osa Part 3:ssa, kuin hänellä oli Part 2:ssa", eli myös tuttuja hahmoja on mukana.


V2.fi | Manu Pärssinen
< EA:n työpaikkailmoit... Steam kamppailee tek... >

Keskustelut (1 viestiä)

N1N1

03.07.2023 klo 16.56 1 tykkää tästä

Kunhan nyt ei millään lapsella pelattaisi. Itsellä vaan lähtee mielenkiinto pelistä heti kun pelataan jollain lapsella tai idjootti teinillä. Ei kiinostanut pelata part 2 ikinä läpiasti.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova