Tuorein sisältö

The Last of Us Part 2:sta tulossa paranneltu versio, lipsautti säveltäjä

15.07.2023 klo 17.00 | Luettu: 1414 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Säveltäjä Gustavo Santaolallan työtä on kuultu niin alkuperäisissä The Last of Us -peleissä kuin HBO:n televisiosarjassakin. Santaolalla oli taannoin Argentiinalaisen Blender-nimisen YouTube-kanavan haastattelussa keskustelemassa työstään, kun tämä tuli vahingossa paljastaneeksi tulevat suunnitelmat.

Keskustelu koski The Last of Us Part 2 -pelissä ollutta Santaolallan cameo-roolia, joka oli ilahduttanut haastattelijaa. Kyseisessä roolissa säveltäjä löytyy maailmasta omana itsenään soittelemasta ronroco-kitaraa. Espanjankielisen Vandal-sivuston mukaan Santaolalla lipsautti innoissaan, että pelistä on tulossa uusi versio, jossa pelaajat voivat vaihtaa hänen soittamiaan kappaleita. Heti perään hän korjasi, ettei hän saa paljastaa enempää.

Uudesta The Last of Us Part 2 -versiosta on spekuloitu jo aikaisemmin, joten selvästikin huhuille on nyt saatu vahvistusta. Pelin odotetaan yhä ilmestyvän PS5:lle sekä PC:lle, joten tämän voitaisiin nähdä olevan lupaava nytkähdys pelaajien toivomaan suuntaan.

Lähde: VGC

V2.fi | Anne Kukkura
< Assassin's Creed Mir... V2.fi:n laiteuutiset... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova