Tuorein sisältö

Kiinnostaako kotimainen D&D-pelipodcast? Kuolemattoman käärmeen akatemiassa tapahtuu kummia

10.07.2023 klo 15.26 | Luettu: 1367 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


V2.fi:nkin sivuille joitakin vuosia sitten kirjoitellut Samuli Leppälä on loikannut myös podcastien maailmaan. Tyrmiä & Turinoita on kuuden henkilön toteuttama roolipelipodcast, jossa seikkaillaan Kuolemattoman käärmeen akatemiassa. Siellä aikuistumisen kynnyksellä kipuilevat pelihahmot kamppailevat etäisten isäsuhteiden lisäksi koulun syövereissä piilottelevia voimia vastaan.

Leppälä vastaa tarinasta, maailmasta ja sivuhenkilöistä sekä toimii pelinjohtajana. Podcastin musiikit ovat luoneet Tommi Haavisto ja Roope Yli-Siuru, visuaalisen yleisilmeen Meri Hiironen ja mukana pelaamassa ovat myös Emilia Leppälä ja Tuike Haavisto.

Pelin säännöt perustuvat viidennen laitoksen Dungeons & Dragons -pöytäroolipeliin, eikä edes pelinjohtaja tiedä tapahtumien täyttä kulkua, sillä pelaajat tekevät päätöksensä itsenäisesti ja radioteatterimaisesti improvisoiden.

Podcast on kuunneltavissa käytännössä kaikissa merkittävissä podcastpalveluissa ja seitsemäs jakso ennen kesätaukoa ilmestyy huomenna.V2.fi | Manu Pärssinen
< Square Enixillä pohd... EA:n seuraava AAA-lu... >

Keskustelut (1 viestiä)

JesseK

Rekisteröitynyt 12.04.2016

11.07.2023 klo 00.15 4 tykkää tästä

Kyllä kiinnostaa! Tämähän vaikuttaa kiinnostavalta, varsinkin kun olen juuri tässä parahiksi höyrähtänyt miniatyyri- ja roolipelien maailmaan. Kiitokset vinkistä!
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova