Tuorein sisältö

Assassin's Creed Miragen voi tuntea nahoissaan

15.07.2023 klo 14.00 | Luettu: 1552 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Lokakuussa ilmestyvä Assassin's Creed Mirage vie ruudulla vanhan ajan Bagdadiin, mutta jos tämä ei riitä ja pelimaailman haluaa myös tuntea ihollaan, löytyy siihen ratkaisu. Haptisia pelipaitoja valmistava espanjalainen OWO Game on julkistanut yhteistyössä Ubisoftin kanssa Mirage-teemaisen version perusmallistaan. Paidassa on T-paitamalliset hihat ja vetoketju edessä sekä Mirageen teemallisesti sopivat koristelut.

OWOn haptinen paita on kevyen näköinen, mutta mukana on silti teknologiaa. Pelaajille luvataan “useita erilaisia tuntemuksia”, joita paidalla toteutetaan värinän avulla. Kun Basim seikkailee, paita auttaa tuntemaan iskut ja parkourin sekä 30 erilaista tuntemusta, mukaan lukien vakavat vatsan alueen haavat, kirveeniskut ja jopa hyönteisten puremat, valmistaja lupaa.

Peliä myydään Haptic Gaming System Assassin's Creed Mirage Edition -pelipaidan kanssa nippuna. Asuste sopii kaikilla alustoilla käytettäväksi, joten pelistä voi valita joko PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X|S-, Xbox One- tai PC-version. Varsinaista hintaa ei ole vahvistettu, mutta perusmalli ilman Mirage-brändäystä maksaa noin 500 euroa, joten tästä päätellen hinnoittelu tulee olemaan samansuuntainen.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Anne Kukkura
< PlayStation 5:n Acce... The Last of Us Part ... >

Keskustelut (2 viestiä)

JuusoT

15.07.2023 klo 15.27 19 tykkää tästä

Niin pystyi myös edellisen vasemmistohallituksen. Varsinkin meidän työtätekevien.
lainaa
fkpqdkafnmamdf

16.07.2023 klo 02.10

surkeeta herattakaa sit ku pelin mukana tulee oikeankokoinen bagdad mita voi kiipeilla olohuoneessa
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova