Tuorein sisältö

Työajalla pelaaminen parantaa tuottavuutta

30.05.2008 klo 22.01 | Luettu: 4781 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Satunnaispelaajille tuttu, internetissä pieniä pelejä tarjoava PopCap on julkaissut tutkimustuloksia, joiden mukaan työajan käyttö internetin selaamiseen ja pelien pelaamiseen tekee työstä tuottavampaa. PopCap sai tuloksensa Goldsmithin yliopistolla psykologina työskentelevän tohtori Tomas Chamorro-Premuzicin järjestämästä tutkimuksesta. Tutkimuksen mukaan yritykset saattavat säästää maailmanlaajuisesti jopa viisi miljardia euroa, mikäli internetinkäytön työaikana kieltävistä säädöksistä luovutaan.

Kun työntekijä kokee olevansa luottamuksen arvoinen, hänen työmoraalinsa kohenee. Lisäksi 10 minuutin tauko silloin tällöin lievittää stressiä ja saa harhailevat ajatukset kohdistumaan huomattavasti paremmin jälleen käsillä olevaan työhön. Mikäli työaikana pelaaminen tuntuu hyvältä ratkaisulta, voit suunnata selaimesi PopCapin sivuille, joilta pelattavaa löytyy moneen lähtöön. Verkkopelien perässä ei kuitenkaan välttämättä tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan, sillä myös V2.fi tarjoaa nipun selainpelejä työtehoa parantamaan.

Lähde: Next Generation

V2.fi | Matti Lintula
< Oletko pitänyt puuta... DS:n avulla tupakoin... >

Keskustelut (3 viestiä)

Demonoid

Rekisteröitynyt 13.08.2007

30.05.2008 klo 23.23

mulla se on kyllä ollut ajansyöjänä koulussa...
lainaa
beta123

01.06.2008 klo 14.53

Töissä ihmiselle maksetaan, joten suomalaisina meillä on takaraivossa aina velvollisuuden tunne joka ajaa peleistä takaisin työn pariin ja toivottavasti aina hieman motivoituneempana pienen pelisession jälkeen. Näin ainakin itselläni.

Koulussa ei ole velvollisuutta tehdä mitään, siitä ei tarvitse maksaa eikä siitä makseta. Joten pelaaminen haittaa varmasti kun ei ole kiinnostusta kouluun. Näin ainakin itselläni :D.
lainaa
anon

01.06.2008 klo 17.55

Hmmm... Tuossa puhuttiin pelkästään henkilöstökulujen säästämisestä, ei tuottavuudesta? Vai luinko&ymmärsin väärin. Sillä iha sama se on jos pelaamattomuuden tuottavuus > pelaamisen säästö.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova