Tuorein sisältö

Uusi versio Analogue Pocketista hohtaa pimeässä

29.08.2023 klo 20.15 | Luettu: 1327 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Peiton alla salaa pelaaville hyviä uutisia: pelilaitevalmistaja Analogue julkisti hittituotteestaan Pocketista pimeässä hohtavan version, Glow’n. Hyvässä valaistuksessa väri on kalpeanvihreä ja pimeässä sen kerrotaan hohtavan kauniisti jopa kahdeksan tuntia. Hohto “latautuu” useista erilaisista valonlähteistä.


Hohdon mukana tulee myös korkeampi hinta. Jos perusmallia oleva Pocket, joka on saatavilla mustana ja valkoisena maksaa 219 dollaria, Pocket Glow tulee maksamaan noin 250 dollaria. Glow’ta tulee valmistajan mukaan myyntiin hyvin rajallisia määriä, joten odotettavissa on tiukka nopeuskisa myynnin alkaessa 1. syyskuuta kello 18 Suomen aikaa. Glow ja muut Analoguen tuotteet löytyvät yrityksen verkkokaupasta ja toimituksen saa myös Suomeen.

Toimitusten odotetaan alkavan jo 5. syyskuuta. Alkuperäinen Pocket julkaistiin vuonna 2021 ja tilauseriä on toimitettu asiakkaille aalloittain. Analogue on luvannut toimittaa kaikki jäljellä olevat ennakkotilaukset pian.

Analogue on tunnettu FPGA-pohjaisista retropelaajille suunnatuista käsikonsoleistaan. Pocket tukee suoraan Nintendo Game Boy -, Game Boy Color - ja Game Boy Advance -pelejä moduulimuodossa. Saatavilla ovat myös sovittimet Sega Game Gearille, Atari Lynxille ja SNK Neo Geo Pocket Colorille.

Lähde: The VergeV2.fi | Anne Kukkura
< Kirjastotyöläinen Ba... Super Mario saa pääo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova