Tuorein sisältö

Valve otti taskustaan kunnon vasaran ja antaa porttikiellot smurffeille sekä heidän alkuperäisversiolle

03.09.2023 klo 14.00 | Luettu: 3977 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Valve on aloittanut kamppailun Dota 2:n smurffitunnuksia tehtailevia vastaan. Yhtiön uuden säännön mukaan käyttäjä, joka on luonut päätilin lisäksi smurffitilin, voi saada porttikiellon kummallekin käyttäjätunnukselle.

Smurffitili on käyttäjätunnus, joka on usein pidemmälle pelanneen henkilön toinen tili. Tarkoituksena on välttää omalla tasolla pelaaminen ja päästä ottelemaan vasta aloittaneiden tai vähemmän pelanneiden kanssa samoihin otteluihin.

Smurffitilillä pelaamiseen voi liittyä myös halu huijata, yrittää myydä käyttäjätunnus tai olla tarve olla ilkeä muille pelaajille. Useat peliyhtiöt pitävät smurffitilejä käyttöehtojen vastaisena, eivätkä hyväksy niitä. Lisäksi yhtiöt eivät halua, että alemmalla tasolla pelaavat tuntevat olonsa epämukaviksi.

Valven tiedotteen mukaan se on viimeisten kuukausien aikana sulkenut 90 000 smurffitiliä. Yhtiö kertoo, että se on jo selvittänyt kaikkien näiden tilien päätilit. Jatkossa Valve langettaa smurffeja tehtaileville erilaisia rangaistuksia aina hetkellisistä jäähyistä lopullisiin porttikieltoihin. Valve myös toimii, että pelaajat ilmiantaisivat herkästi mahdollisia smurffitilejä, jotta yhtiö voisi tutkia käyttäjiä paremmin.

Lähde: PC Gamer

V2.fi | Miia Lyyra
< Ensimmäiset toimitta... Armored Core 6:n ruj... >

Keskustelut (2 viestiä)

gmlsgjamnfnene

03.09.2023 klo 20.29 1 tykkää tästä

hyvin toimii kun hyvia pelaajia rankaistaan muistaa kun alko pelaan haloja netiss ja koko ajan sai yksityisviesteja miten paska huijari on kun ite oli pelannut kaikki kampanjat miljoona kertaa plus muita peleja ja jonnekinn30 levelille asti naytti ettei nettipelaajat osaa ees liikuttaa kameraa
lainaa
Persauki

05.09.2023 klo 09.35

Hyvät pelaajat sais pelata muita hyviä pelaajia vastaan, eikä mitään noobeja, jotka ei tosiaan osaa ees liikuttaa kameraa. Tän takia smurffit bänniin.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova