Tuorein sisältö

Pocket Gamer Connects Helsinki 2023 kokoaa mobiilipelien osaajat saman katon alle kahdeksi päiväksi - liput myynnissä nyt

05.09.2023 klo 20.00 | Luettu: 1327 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Suomen peliala ja sen osaaminen ovat tulleet tunnetuksi ulkomailla. Suomalaisista pelialanyrityksistä esimerkkeinä voidaan antaa esimerkiksi Supercell ja Rovio, joista jälkimmäinen napattiin SEGAn toimesta osaksi isompaa yhtiötä.

Aktiivinen mobiilipelien kehittäminen ja osaaminen ei ole jäänyt huomioimatta, sillä Helsingissä järjestetään 13.-13. syyskuuta PG Connects Helsinki 2023 -tapahtuma. Tilaisuus kerää yhteen mobiilipelien osaajat, sijoittajat, julkaisijat ja muut alan osaajat. Kahden päivän aikana on luvassa 200 osaajan puheenvuoroja alalta. Heidän joukossaan ovat mm. Rovion Tommi Lappalainen, Remedy Entertainmentin Veli-Pekka Puolakanaho, Nitro Gamesin Jussi Tähtinen ja Quicksave Interactiven Elina Arponen.

Luvassa on puheenvuoroja muun muassa pelien markkinoinnista ja myynnistä, case-esimerkkejä, elektronisen urheilun tulevaisuudesta, Suomen pelialan seuraavasta “isosta” tuotteesta ja loot boxeista (yllätyslaatikot). Tämän vuoden teemana ovat itse pelit, tekoäly, virtuaalitodellisuus ja Web3. Tapahtumassa voi myös esitellä omaa ideaansa mahdollisille julkaisijoille ja tavata muita alan ammattilaisia.

Tapahtuma järjestetään Helsingin Wanhassa Satamassa osoitteessa Pikku Satamakatu 3-5. Tilaisuus on pääsymaksullinen ja tarkoitettu alalla toimiville yrittäjille, mutta myynnissä on myös opiskelijalippuja alan opiskelijoille.

Lisätietoja tapahtumasta.

V2.fi | Miia Lyyra
< Reilu kattaus Lords ... Huhu: Minecraft saap... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova