Tuorein sisältö

Warner Bros. aikoo vetää Adult Swim -pelejä pois kauppapakoilta

09.03.2024 klo 11.15 | Luettu: 1803 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Warner Bros. Discovery on lähestynyt pelinkehittäjiä kertoen, että Adult Swim Games -tuotemerkin alla julkaistuja pelejä aletaan vetää kaikilta digitaalisilta kauppapaikoilta. On toistaiseksi epäselvää, koskevatko poistotoimenpiteet kaikkia Adult Swimin julkaisemia pelinimikkeitä. Esimerkiksi Steamissa Adult Swim Games -paketti kattaa 18 eri peliä.

Syynä on emoyhtiö WB:n halu siivota keskeneräiseksi jääneitä projekteja ja selkeyttää tarjontaansa. Tämän "puhdistuksen" ulottaminen tytäryhtiön peleihin kuulostaa yllättävältä, mutta ei aivan tavattomalta. Ei ole vielä varmaa, aiotaanko pelit esimerkiksi Steamin osalta poistaa kokonaan palvelusta vai poistaa vain kaupan aktiivisesta tarjonnasta. Varoitus on annettu 60 päivän päähän.

Kehittäjät kertovat ilmoituksen ympärillä vellovasta epävarmuudesta. Soundodger+-pelin kehittäjä Michael Molinari oli kertomansa mukaan kysynyt mahdollisuudesta saada pelinsä immateriaalioikeudet itselleen Steamissa, mutta hänen pyyntönsä torjuttiin WB:n taholta. Kehittäjällä on mahdollisuus julkaista peli uudestaan niin halutessaan, mutta se tarkoittaisi myös kaiken pelin oheen kertyneen sisällön, kuten arvostelujen ja keskustelujen katoamista.

Useat muut kehittäjät ovat antaneet samansuuntaisia kommentteja keskusteluistaan WB:n kanssa. Jotkut ovat kertoneet aikomuksistaan julkaista pelinsä uudestaan entisten kauppapaikkojen ulkopuolella. WB:lta odotetaan selvennyksiä ja kommentteja kokonaistilanteeseen liittyen.

Lähde: GamesIndustry.biz

V2.fi | Anne Kukkura
< Dragon’s Dogma 2:n h... Apple esti Epic Game... >

Keskustelut (1 viestiä)

Nisu

Rekisteröitynyt 20.03.2014

10.03.2024 klo 22.45

WB vihaisena Gotham Knight's ja SS Kill the justice league pelien huonosta vastaanotosta, purkaa kiukkuaan paremmin pärjääville studioille/peleille.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova