Tuorein sisältö

Ubisoftin Skull & Bones on edelleen vaikeuksissa - taas yksi luova johtaja jätti laivan

08.09.2023 klo 22.00 | Luettu: 813 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Kotakun saamien tietojen mukaan Ubisoftin Skull & Bones on ajautunut tuntemattomille vesille, sillä Skull & Bones on taas menettänyt yhden luovan johtajan. Tällä kertaa pelin jätti Elisabeth Pellen, joka on työskennellyt merirosvoseikkailun parissa vuodesta 2018 alkaen.

Kokonaan Ubisoftia Pellen ei kuitenkaan jättänyt, vaan hän on siirtynyt Singaporen toimistolta Pariisissa sijaitsevalle pääkonttorille. Ubisoftin mukaan Pellen teki tehtävänsä Skull & Bonesin parissa, jonka johdosta hänet on siirretty muihin tehtäviin. Kotakun saamien tietojen mukaan ei ole tavatonta, että luova johtaja siirtyy työnsä tehtyään uuden projektin pariin. Lähteiden mukaan Pellenin rooli olisi kuitenkin loppunut Singaporessa ennen aikojaan.

Ubisoftin mukaan laiva ei olisi kuitenkaan uppoamassa, vaan sen kurssi olisi juuri oikea. Tätä vahvistaa betatesti, joka Ubisoftin mukaan oli onnistunut. Toisaalta Skull & Bones ei ole vieläkään saanut julkaisupäivää, joten selvillä vesillä peli ei vielä ole.

Ubisoft Singaporen toimintaa varjostaa myös työpaikkaongelmat. Kotakun uutisen mukaan ammattiliitto ja työntekijät ovat tiiviisti yhteydessä toisiinsa. Myös Ranskassa on koettu kuumia tunteita, sillä osa työntekijöistä on vaatinut mm. lakkoja alhaisen palkan takia. Ubisoft on kuitenkin ilmaissut Kotakulle, että Singaporen studion ongelmat otetaan tosissaan.


V2.fi | Miia Lyyra
< Microsoft osallistuu... Payday 3:n uusi trai... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova