Tuorein sisältö

Xboxin mukaan eiliset vuodot olivat vanhaa tietoa - oikeat suunnitelmat kerrotaan kun aika on

20.09.2023 klo 14.00 | Luettu: 593 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Eilen uutisoimme useammassakin uutisessa vuotaneista Yhdysvaltain kauppakomission (FtC) papereista, jotka sisälsivät tietoja Xboxin mahdollisista tulevaisuuden suunnitelmista - niissä oli muun muassa kerrottu kahdesta uudesta, ensi vuonna julkaistavasta konsoliversiosta sekä monista peleistä, joita ei ole virallisesti julkistettu. Sittemmin sekä Microsoft että FTC ovat kommentoineet asiaa.

The Verge on saanut käsiinsä Xbox-pomo Phil Spencerin lähettämän muistion, jossa asiaan otetaan kantaa. Spencerin mukaan kyseisten tietojen ei olisi pitänyt olla niissä papereissa, jotka FTC:lle lähetettiin. Hän myös varoittelee tulevista pettymyksistä, sillä "monet dokumenteista olivat reilusti yli vuoden ikäisiä ja suunnitelmamme ovat muuttuneet".

Spencer kommentoi asiaa myös X:ssä, sanoen että "...nyt ja tulevaisuudessa on paljon, mistä innostua. Kerromme oikeista suunnitelmista, kun olemme siihen valmiita."



FTC:n edustaja on myös kommentoinut X:ssä, kertoen, että FTC ei ollut vuotoon syyllinen, vaan moka oli käynyt Microsoftin päässä.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Nämä ovat Assassin's... Jo neljäs Supercelli... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova