Tuorein sisältö

Diablon Lilith ja Inarius astelevat Call of Dutyyn - tätä kaikkea sisältää kuudes kausi

23.09.2023 klo 17.00 | Luettu: 1869 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Call of Duty Modern Warfare 2:n ja Warzonen kuudes kausi alkaa 27. syyskuuta. Jälleen kerran luvassa on paljon uutta, vaikka seuraava Call of Duty kolkuttelee jo ovella.

Tuttuun tapaan luvassa on uusi kausipassi, mutta tällä kertaa mukaan lisätään paljon halloween-teemaan sopivaa tekemistä. Lisäksi ostettavaksi saapuu hurjia skinejä, joilla voi koittaa pelotella vastustajat kuoliaaksi. Mukaan saapuva myös Diablo-paketit, jotka tuovat Call of Dutyyn Lilithin ja Inariuksen. Servuille iskeytyy myös kaikkien tuntema Skeletor.

Call of Duty Modern Warfare III puolestaan saapuu 10. marraskuuta. Ennen tätä on luvassa betatesti, jonka ensimmäinen vaihe alkaa 6. lokakuuta. Activision on vahvistanut, että pelaajat voivat siirtää suurimman osan esimerkiksi ostetuista sisällöistä MW 2:sta MW 3:een. Roadmapin perusteella näyttääkin siltä, että Activision yrittää tehdä kahden pelin välisestä siirtymisestä mahdollisimman saumatonta.

6. kauden sisältö tiivistetysti:
- The Haunting - Modern Warfare 2: Halloween-teemainen tapahtuma, joka alkaa kauden puolivälissä. Mukana mm. teemaan sopivia karttoja ja härpäkkeitä.
- Warzone saa myös omia halloween-teemaisia tapahtumia, joissa on luvassa epäkuolleita, hirviöitä ja zombina pelaamista.
- Luvassa useita halloween-teemaisia vaihtuvia pelitiloja, jotka ovat pelattavissa rajoitetun ajan
- Modern Warfare 2 saa uusia pelattavia karttoja, joista osa on nähty jo aiemmin
- Luvassa myös muutama uusi ase (SMG, lähitaisteluase, moottorisaha)
- Uusia operaattoreita mm. pelle

Lisätietoja tulevasta kaudesta.


V2.fi | Miia Lyyra
< Tehokkaampaa ja pare... V2.fi:n laiteuutiset... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova