Tuorein sisältö

Final Fantasyn suunnittelija hylkäsi ensin legendaarisen Nobuo Uematsun sävellykset

22.10.2023 klo 14.00 | Luettu: 1151 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Ensimmäisen Final Fantasyn suunnittelija Hironobu Sakaguchi alun perin hylkäsi Nobuo Uematsun nykyään ikonisina tunnetut sävellykset, kunnes tämä muutti kappaleiden järjestystä. Asia tuli esille viikonlopun Final Fantasy Fan Festival -tapahtuman kysymystuokion aikana Lontoossa, kun Final Fantasy XIV:n ohjaaja Naoki Yoshida keskusteli Sakaguchin kanssa.

”Tein jotain ihan kauheaa [Uematsulle]. Ajattelin itsekseni, josko kaikkien hänen ideoidensa alasampuminen johtaisi koko ajan parempaan lopputulokseen”, Sakaguchi vastasi, kun häneltä pyydettiin kertomuksia pelisarjan alkuajoilta.

Uematsu toimitti ehdotuksensa kasettinauhoilla, jotka Sakaguchi kuunteli. Koska tämä oli päättänyt torjua kaiken, hän ei hyväksynyt enää niitä lainkaan ja vastasi, että Uematsun on pystyttävä parempaan. Viikkoa myöhemmin säveltäjä toimitti uuden kasetin ja Sakaguchi kuunteli sen. Suunnittelija kehui tulosta mahtavaksi ja Uematsu hämmentyneenä kertoi yksinkertaisesti vaihtaneensa ainoastaan musiikkikappaleiden järjestystä. ”Olen pahoillani”, esitti Sakaguchi julkisen anteeksipyyntönsä Uematsulle.

Lähde: Rock Paper Shotgun

V2.fi | Anne Kukkura
< Spider-Man 2 -pulma ... Tulevalle Ghostrunne... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova