Tuorein sisältö

Monen klassikon ja yhteensä yli sadan PlayStation-pelin tuottaja on lähtenyt Sonylta?

23.10.2023 klo 17.00 | Luettu: 1072 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


VGC uutisoi legendaarisia pelisarjoja itsekin tuottaneen David Jaffen twiitanneen eilen että luvassa on "surullisia, turhauttavia ja mahdollisesti epäkunnioittavia uutisia" ja että "Sony, jonka loimme, on jotakuinkin kuollut".

Dramaattiset lauseet liittyvät Jaffen saamiin tietoihin, joiden mukaan Connie Booth on joko lähtenyt tai saanut potkut PlayStationilta. Virallista vahvistusta aiheesta ei tätä kirjoitettaessa ole, mutta Jaffen lähteiden mukaan osa henkilökunnasta olisi jopa järjestänyt ulosmarssin asiasta protestoidakseen.

Booth on ollut mukana tuottajana yli 100:ssa PlayStation-pelissä, VGC:n mukaan muun muassa ensimmäisessä Crash Bandicootissa, Spyro the Dragonissa, Syphon Filterissa, Ratchet & Clankissa, SOCOMissa, Unchartedissa, Jak and Daxterissa, inFamousissa, Resistancessa, Sly Cooperissa, The Last of Usissa, Spider-Manissa, Death Strandingissa ja Ghost of Tsushimassa. Vuonna 2020 hänet palkittiin Academy of Interactive Arts & Science’s Hall of Fameen pääsyllä, koska Booth on "ollut keskeinen osa niin montaa rakastettua SIE:n peliä viimeisen 25 vuoden aikana". Booth on ollut Sonyllä 34 vuotta.

Jaffen mukaan Boothin tilalle on siirtynyt Angie Smets.

Ehkä asiassa ei ollut isompaa draamaa, vaan pitkän uran jälkeen Booth päätti siirtyä eläkkeelle tai muihin hommiin, mutta päivitetään uutista, sitten kun virallista tietoa saadaan.


V2.fi | Manu Pärssinen
< PlayStation-fanien k... Kuuba vai Puerto Ric... >

Keskustelut (2 viestiä)

Rabbitman

Rekisteröitynyt 18.09.2021

24.10.2023 klo 15.16

"Sony, jonka loimme, on jotakuinkin kuollut"

Tämän takia ei oikein ole kiinostanut PS5.
lainaa
gkspfbakfnwnenf

24.10.2023 klo 19.38

niin on conniekin kohta siina kuoleman iassa et ihan aiheellinen muutos et uudet tekee asiat uudella lailla
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova