Tuorein sisältö

Cities: Skylines II kärsii suorituskykyongelmista - korjauksia tulossa

25.10.2023 klo 20.00 | Luettu: 853 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Colossal Order julkaisi Facebookissa sekä julkaisija Paradoxin foorumilla tiedotteen uuden Cities: Skylines II -pelinsä julkaisua koskien. Peli on saanut osakseen kriittistä arvostelua sen suorituskykyongelmista. Studion mukaan ongelmat eivät ole onneksi niin syvällä pelin rakenteessa, etteivätkö ne olisi korjattavissa. Tämänhetkiseksi avuksi töksähtelyyn ohjeistetaan laskemaan pelin resoluutio 1080p:ksi, ottamaan syväterävyys- ja tilavuusefektit päältä pois sekä vähentämään epäsuoraa valaistusta.

Colossal Order kertoo tiedotteessaan avoimesti julkaisun jälkeisistä korjauksista, joita on tarkoitus toimittaa useina erillisinä latauksina. Osa havaituista ongelmista liittyy tiettyihin PC-raudan yhdistelmiin, joihin perustuen korjauksia myös laaditaan. Studio tähtää sanojensa mukaan nyt korjaamaan simulointiin liittyvää töksähtelyä, parantamaan näytönohjaimen käyttöön liittyvää efektien suorituskykyä ja laatimaan puuttuvat optimoinnit prosessoreja varten. Myös mahdollisuuksia laadukkaampien skaalausasetusten käyttöön aiotaan tutkia.

Tavoitteena näillä korjauspäivityksillä on se, että Cities: Skylines II pyörisi huomattavasti paremmin oletusasetuksilla. Peli on tarkoitus saada toimimaan tasaisesti vähimmillään 30 ruudun sekuntivauhdilla, eikä korkeisiin lukemiin tähdätä lainkaan pelin lajityypin sekä prosessoriin kohdistuvan, kaupungin mukana kasvavan kuormituksen vuoksi, tiedotteessa mainitaan.

Studio kertoo vielä lopuksi, että peli haluttiin julkaista luvattuna päivämääränä, sillä suorituskykyongelmien ei arveltu olevan merkityksellinen asia kaikille pelaajille. Korjausten luvataan saapuvan peliin niin pian kuin suinkin mahdollista.

V2.fi | Anne Kukkura
< Mortal Kombat 1 sai ... Xbox esitteli kumppa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova