Tuorein sisältö

Xbox esitteli kumppaniensa peliuutuuksia Partner Preview -lähetyksessä

25.10.2023 klo 23.00 | Luettu: 906 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Xbox järjesti Partner Preview -lähetyksen, jossa esillä oli yksitoista peliä. Kokosimme näistä viiden pelin tiivistelmän ja yhden pienen bonuksen. Lähetyksen voit katsoa kokonaisuudessaan täältä.

Like a Dragon: Infinite Wealth -roolipelistä esiteltiin Animal Crossing -henkistä minipeliä, joka sisältyy seikkailuun. Herttainen DonDoko Island vie pyydystämään ötököitä ja kaloja sekä rakentelemaan ja sisustamaan idyllistä unelmakotia. Myös saaren vierailijoista, niin mukavista kuin ikävämmistäkin on huolehdittava. Infinite Wealth julkaistaan 26. tammikuuta.



Spirit of the North 2 jatkaa mystistä seikkailua kauniissa maisemissa. Kettu ja korppi taittavat matkaa yhdessä, tehtävänään etsiä ja vapauttaa muinaiset vartijat ja pysäyttää ilkeä shamaani. Julkaisupäivää ei vielä tarkennettu.



Manor Lords keskittyy keskiaikaiseen, laajamittaiseen sotastrategiaan sekä kylien rakentamiseen ja hallinnointiin. Syvyyttä tuodaan talouden ja sosiaalisten suhteiden kautta. Tunnelmallisen näköisen pelin julkaisu tapahtuu 26. huhtikuuta.



The Finals edustaa lähetyksen toiminnallisinta päätyä. Pelaajat taistelevat areenapohjaisessa kisassa keskenään parhaista palkinnoista, hyödyntäen areenan osien särkyvyyttä ja muokattavuutta. Värikäs joukkueräiskintä näkee päivänvalon avoimen betan muodossa 26. lokakuuta.



Ark: Survival Evolved saa uuden tulemisen kaikin puolin paranneltuna, täydennettynä ja kiillotettuna versiona: Ark: Survival Ascended tuo tieteisfiktiota ja dinosauruksia yhdistävän seikkailun tähän päivään. Julkaisu luvataan tapahtuvaksi pian.



Luvattuna bonuksena mukana on Alan Wake 2:n komea julkaisutraileri, joka vie syvemmälle tulevan kauhupelin tunnelmiin.



V2.fi | Anne Kukkura
< Cities: Skylines II ... Neljä vuotta valmist... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova