Tuorein sisältö

Battlefield-veteraanien kehittämä ilmaisräiskintä julkaistiin yllättäen - näin pääset pelaamaan

09.12.2023 klo 11.00 | Luettu: 7018 kertaa | Teksti: Miia Lyyra



Entisistä Battlefield- ja DICE-kehittäjistä koostuva ruotsalainen Embark Studios julkaisi yllättäen uuden The Finals ilmaisräiskinnän. Julkaisu tapahtui The Game Awardsin yhteydessä. Itse peli ei ollut yllätys, mutta sen julkaisuajankohta loksautti pelaajien suut auki. Räiskintä kävi maaliskuussa 2023 betatestissä, johon pystyi osallistumaan PC:llä kauppapaikka Steamin kautta. Tämän jälkeen julkaisupäivästä ei kuultu.

Pelaajat ovat ottaneet räiskinnän vastaan ristiriitaisin tunnelmin. Osa pelaajista on kritisoinut pelaajien liikkumisen nopeutta. Heidän mielestään liikkuminen pelialueella on huomattavasti hitaampaa kuin aiemmin. PC Gamerin uutisen mukaan kehittäjät eivät ole tehneet muutoksia nopeuteen. Asia paljastui Embarkin työntekijän julkaisemasta viestistä The Finalsin virallisella Discord-palvelimella. Kehittäjä kuitenkin myöntää, että animaatioiden, musiikin ja joidenkin asetusten muuttaminen on saattanut antaa vaikutelman hitaammasta kulkemisesta.

The Finals on saatavilla PC:lle, Xbox Series -laitteille ja PlayStation 5:lle. Kyseessä on ilmaispeli, jossa on mahdollista ostaa pelinsisäisiä härpäkkeitä. Alla julkaisua juhlistava traileri.



V2.fi | Miia Lyyra
< Alone in the Darkin ... Assassin's Creed Mir... >

Keskustelut (2 viestiä)

Herpy

09.12.2023 klo 11.10

Bf42>BfV>Bf2
lainaa
Jalmari

10.12.2023 klo 15.30

@Herpy Sulla meni "isompi kuin"-merkki pahasti väärinpäin ????
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova