Tuorein sisältö

Fanaticalin pelibundlet tarjoilevat laatuteoksia huokeaan hintaan

10.12.2023 klo 14.00 | Luettu: 841 kertaa | Teksti: Miia Lyyra



PC-pelejä, kirjoja ja ohjelmistoja halvalla myyvä Fanatical on julkaissut kasan erilaisia bundleja, joiden ansiosta voi nauttia halvalla kasasta laatupelejä. Tällä kertaa paketit ovat osa Bundlefestiveä.

Pelipuolella on tarjolla yli 20 laadukasta pakettia, joista sivuston mukaan suosituin on Prestige Collection, jossa voit rakentaa oman bundlen. Pakettiin voi liittää 2-7 peliä. Halvin kahden pelin pakkaus lähtee 14,99 euron hinnalla, kun taas isosta kasasta joutuu pulittamaan 47,99 euroa. Tästäkin huolimatta hinta on alhainen, sillä valittavissa on merkkiteoksia, joista osa maksaa yksittäin jo lähes 47,99 euroa. Pakettiin voi valita mm. Control Ultimate Ediotionin, Ghostwire Tokyon, Death Strandingin, Resident Evil 3:n ja Disco Elysiumin.

Lisäksi myynnissä ovat mm. Best of Platinum Collection, Bandai Namco Collection, Bethesda VR Collection ja Birthday Mystery Bundle. Kirjapuolella on tarjolla mm. mangaa, noituutta, kyberturvallisuutta, halloweentarinoita ja kasa erilaisia tekniikkaoppaita.

Kauppapaikalle pääset tästä.

V2.fi | Miia Lyyra
< Totta se on! Skull a... Fortnite OG -kausi e... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova