Tuorein sisältö

Fortnite OG -kausi ei ollut sattumaa - nyt houkuttelua jatkavat Rock Bandista ja Guitar Herosta tunnetun Harmonixin Fortnite Festival

10.12.2023 klo 17.00 | Luettu: 1689 kertaa | Teksti: Miia Lyyra



Epic Gamesin kehittämä Fortnite on noussut kuukauden aikana otsikoihin taas aivan eri tavalla kuin aiemmin. Otsikoihin päätymisen lisäksi myös pelaajamäärä nousi aivan uudelle tasolle. Syynä oli Fortniten OG-kausi, joka toi mukanaan vanhan kartan, aseet sekä muut vempeleet.

The Vergen uutisen mukaan kyseessä ei ollut sattuma. Epicin Saxs Perssonin mukaan yhtiön tavoitteena oli herättää huomiota ja aktivoida monet 500 miljoonan tilin omistajista takaisin pelin pariin. Yhtiön huolena oli, että monet vanhoista pelaajista ajattelevat Fortnitea vain battle royalena. Näin ei kuitenkaan ole, sillä Fortnite-alustalta löytyy jo nyt runsaasti erilaisia pelimuotoja.

Epic Games ei kuitenkaan ole jäänyt tuleen makaamaan vaan se on julkaissut kolme uutta virallista pelitilaa: Lego Fortniten, Rocket Racingin ja Fortnite Festivalin. Näistä jälkimmäinen on kuin Rock Bandin tai Guitar Heron pelaamista ilman näistä tunnettuja ohjaimia. Jatkossa ohjaus onnistuu ohjaimella tai hiirellä ja näppäimistöllä. Pelitilan onkin suunnitellut ja toteuttanut Harmonix, joka on tuttu musapelien tekemisestä. Epic Games osti yhtiön vuonna 2021.

Fortniten kaikki pelitilat ovat maksuttomia, myös em. uudet lisäykset. Alla Fortnite Festivalia esittelevä traileri.



V2.fi | Miia Lyyra
< Fanaticalin pelibund... Alan Wake 2:n suuri ... >

Keskustelut (2 viestiä)

glslfbakfnsn

11.12.2023 klo 18.54

luovassa vararinossa oleva epic jatkaa muilta varastamista ja jaksaa tuskin vaihtaa nimea. epic on pelimaailman venaja joka vaan virnistaa ja sanoo et kato mita ma teen etka sa voi sille mitaan
lainaa
Tonimarkus

14.12.2023 klo 08.15

Kummallista. Eikös suurin osa pelaajista alkanut kadota kun pelistä hävisi se vanha kunnon konstailematon battle royale. Alkoi tulla kaikenlaista vempelettä ja kartat alettiin suunnittelemaan niin, että pelaajamäärät kasvavat enemmän 10-15-vuotiaiden ikäluokassa. Taisi siinä vaiheessa iso osa vanhan liiton pelaajista kyllästyä. Miksi mitkään legoversiot ja muut asiaan kuulumattomat roolipelimuodot heitä takaisin toisi.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova