Tuorein sisältö

Escape From Tarkovin kehitystyö jatkuu hitaasti, mutta varmasti - tätä 0.14-päivitys tuo tullessaan

29.12.2023 klo 22.00 | Luettu: 1674 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Escape From Tarkovin kehitystyö on jatkunut jo pitkään, eikä peli ole vieläkään valmis 1.0.-päivitykseen. Kehittäjät ovat kuitenkin paljastaneet, mitä 0.14-päivitys pitää sisällään. Päivityksen lisäksi EFT sai odotetun wipen, joka nollaa aiemmat saavutukset.

Päivityksen toimesta mukaan saapuvat mm. Ground Zero -kartta joka on tarkoitettu nimenomaan aloittelijoille. Sinne suositellaan menevän, jos oma hahmo on tasolla 1-20. Alue on erittäin aloittelijaystävällinen, sillä sinne eivät pääse PMC-hahmot, jotka ovat ylittäneet tason 20.

Vanhemmat konkarit puolestaan pääsevät nauttimaan uudesta sotapäälliköstä ja vartioista. Uusi pomo löytyy Street of Tarkovista. Lisäksi Shorline on kokenut uudistuksia. Aluetta on korjailtu sekä sinne on lisätty uusia elementtejä.
Lisäksi mukaan on lisätty nippu uusia aseita ja varusteita, minkä lisäksi hahmojen hitboxeja on muutettu ja korjattu. Jatkossa pelaajat voivat myös vaihtaa aseen paikkaa olalta toiselle tai kiivetä polven korkuisen esteen ylitse.

Kokonaisuudessaan päivityksistä voit lukea tarkemmin Escape From Tarkovin foorumilta. Listan lukeminen on suositeltua, mikäli pelin pariin palaaminen kiinnostaa. Tuttuun tapaan EFT:ssä alkaa myös vuosittainen Twitchin Drop -kampanja, jonka aikana jaetaan palkintoja. Lisätietoja kampanjasta.



V2.fi | Miia Lyyra
< Apua! Käärmeitä ja s... Japanin ladatuin Nin... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova