Tuorein sisältö

Höyryävän kuumanana käyvä kannettavien pelikoneiden kilpailu paineistuu entisestään - nyt soppaan hyppää myös MSI

06.01.2024 klo 18.00 | Luettu: 1400 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Kannettavien pelitietokoneiden tai mobiili-PC-laitteiden varsinaisen kilpailun käynnistänyt Steam Deck sai jo toisen versionsa OLED-näytöllä varustettuna, mutta se ei vielä mitään muuttanut: kilpailu markkinoilla kuumenee ja paine lisääntyy. Omat vaihtoehtoiset laitteensa ovat julkaisseet Lenovo ja ASUS, mutta tähän ei suurten valmistajien kuhina ole jäänyt.

VideoCardz havaitsi kiinnostavan, MSI:n julkaiseman muutaman sekunnin teaser-videon, jonka voit katsoa alta. Pian ilmaantui myös X-palveluun kiinankielinen kuvavuoto, jonka mukaan MSI aikoo esitellä oman kannettavan pelitietokoneensa.



Laitteen nimi on Claw, mikä sopiikin hyvin kahdessa kourassa pideltävälle kapineelle. Vuotaneiden suorituskykytietojen mukaan Claw sisältää 3.80 GHz Intelin Core Ultra 7 155H -prosessorin integroidun Arc-näytönohjaimen kera sekä 32 Gt RAM-muistia. Tallennustilasta, akusta, liitännöistä tai muista yksityiskohdista ei tiedetä vielä mitään. Joystickit, painikkeet ja näytön koko ovat kuitenkin kuvan perusteella hyvin lähellä ROG Ally -laitteen vastaavia. Claw on ilmeisesti tarkoitus esitellä virallisesti ensi viikon CES 2024 -tapahtumassa, jolloin lisää tietoa tulee varmasti julki.

Lähde: The Verge

V2.fi | Anne Kukkura
< Irtisanomiset jatkuv... V2.fi:n pienet laite... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova