Tuorein sisältö

Irtisanomiset jatkuvat edelleen - vuorossa VR-pelistudio Archiact

06.01.2024 klo 15.00 | Luettu: 592 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Vain muutama päivä sitten V2.fi viimeksi uutisoi pelialaa kurittavasta irtisanomisaallosta. Nyt myös toinen VR-pelistudio Archiact on ilmoittanut joutuvansa irtisanomaan osan työvoimastaan. Studio tunnetaan erityisesti nimikkeistä Doom 3: VR Edition, Marvel Dimension of Heroes sekä Freedriver: Triton Down.

“Olemme hyvin murheissamme kertoessamme, että meidän oli hyvästeltävä useita taitavia kollegoitamme tällä viikolla”, studion X-tilillä ilmoitettiin. “Päätöstä ei tehty kevyesti ja autamme näitä henkilöitä vaikean muutoksen keskellä niin paljon kuin vain mahdollista on.” Päivitykseen oli lisätty huomio, joka oli suunnattu muille, mahdollisesti rekrytoiville pelifirmoille. “Jos etsitte tällä hetkellä työntekijöitä, pyydämme ottamaan meihin yhteyttä suoraan, jotta voimme jakaa tiedon entisten kollegoidemme kanssa.”


Archiact ei tarkentanut millaisesta määrästä potkittuja tällä kertaa puhutaan, mutta studio kuvailee olevansa yksi suurimmista riippumattomista VR-pelistudioista. Studion LinkedIn-tilin mukaan työvoiman laajuus käsittää 51–200 henkeä, joskin on epävarmaa, onko lukemia päivitetty irtisanomisia koskevan ilmoituksen jälkeen.

Lähde: Destructoid

V2.fi | Anne Kukkura
< Baldur's Gate 3:n Xb... Höyryävän kuumanana ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova