Tuorein sisältö

Kraftonilla työskennellyt sai potkut syyttäessään kollegaansa seksuaalisesta väkivallasta

28.01.2024 klo 14.00 | Luettu: 856 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


PUBGin kehittäjänä toimiva Krafton sai kutsun oikeuteen entisen työntekijän toimesta sen jälkeen, kun yhtiö irtisanoi entisen työntekijänsä.

Irtisanotun mukaan potkujen syynä oli se, että hän ilmoitti strategia- ja liiketoimintajohtajan Kevin Kimballin syyllistyneen seksuaaliseen väkivaltaan. Oikeuden tietojen mukaan väitetty tilanne tapahtui 8.12.2022 Game Awards -tapahtuman jälkeen juhlien yhteydessä. Ex-työntekijän mukaan Kimball juotti 31-vuotiaalle naiselle alkoholia, joka johti kylpyhuoneessa tapahtuneeseen kohtaamiseen, jossa seksuaalinen väkivalta tapahtui.

Työntekijä kertoo ilmoittaneensa tapahtuneesta Kraftonin johdolle, mutta hänen mukaansa hänen ilmoitus jätettiin huomioimatta. Kraftonin edustaja kommentoi aihetta Polygonille kertomalla, että yhtiö ottaa erittäin vakavasti kaikki syytteet ja puuttuu mm. epäasialliseen käytökseen. Kraftonin edustaja kuitenkin kertoi, ettei se voi ottaa kantaa kyseiseen asiaan, sillä oikeudenkäynti on vielä kesken.

Irtisanottu työntekijä työskenteli Kraftonilla vuosina 2021-2023. Irtisanominen tapahtui Polygonin mukaan syyskuussa 2023. Asianajajan mukaan irtisanominen tapahtui yhtäkkiä.

Lähde: PolygonV2.fi | Miia Lyyra
< Suositun peliohjain... Prinsessa Peach on p... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova