Tuorein sisältö

Call of Dutyn otteluhaku puhututtaa ja nyt siihen ottavat kantaa kehittäjät

30.01.2024 klo 22.00 | Luettu: 2051 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Call of Duty -sivustolla julkaistussa blogikirjoituksessa otetaan kantaa pidemmän kaavan mukaan pelisarjan uusimman osan Modern Warfare III:n otteluhakuun. Asia on puhututtanut pelaajia jo aiemmin, joten kehittäjät lupasivat palata asiaan myöhemmin ja nyt on se hetki, kun asiaan palataan.

Tällä kertaa kehittäjät paneutuvat vain moninpelin otteluhakumekanismiin. Myöhemmin kehittäjät avaavat esimerkiksi kilpailullisen rankedin ja Warzonen otteluhakua.

Kehittäjät luonnehtivat otteluhakua prosessiksi, johon vaikuttavat monet eri tekijät. Sen lisäksi sen tavoitteena on, että kaikilla pelaajilla olisi hauskaa. Kehittäjät kumoavatkin ajatuksen, että haku perustuisi vain taitoon. Näin ei nimittäin ole.

Otteluhakuun vaikuttajia tekijöitä ovat: internetin yhteyden laatu, time to match, pelikartat/pelitilat, taito ja suoriutuminen, käytössä oleva ohjaustapa, alusta sekä äänichat. Näiden valintojen jälkeen otteluhaku käy läpi prosessin, jonka jälkeen pelaaja heitetään otteluun.

Lisäksi blogissa vastataan yhteisön esittämiin kysymyksiin. Näitä ovat olleet esimerkiksi vaikuttaako esimerkiksi rahan käyttäminen tai sisällöntuottajana oleminen otteluhakuun. Kehittäjien mukaan näistä kumpikaan ei vaikuta siihen, millainen ottelu pelaajalle tulee eteen.

Lisää aiheesta voit lukea Call of Dutyn blogista, jossa otteluhaku on avattu tarkemmin.

V2.fi | Miia Lyyra
< Square Enixin työstä... Astu eläinten maailm... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova